Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η απίστευτη ατάκα του Μπουτάρη για το σώμα του!

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε τους πάντες να γελάσουν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζωγράφισε για ακόμη μια φορά, αποκαλώντας τον εαυτό του...
μοντελάκι! Ο κ. Μπουτάρης, άρχισε να απαντά σε σχόλιο του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη», περί υπερανάπτυξης του τομέα της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.
«Μη φέρνουμε την καταστροφή. Όλος ο κόσμος γέμισε φαγάδικα, δεν γέμισε μόνο η Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι η Θεσσαλονίκη κλήθηκε στην EXPO του Μιλάνου για να παρουσιάσει το Food Festival και άλλα ανάλογα προγράμματα που εφαρμόζει.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία της καλής διατροφής για τον άνθρωπο και συγκεκριμένα, σημείωσε: «Η διατροφή έχει σημασία. Δεν λεω να είστε σαν και μενα που είμαι μοντελάκι, αλλά εντάξει. Το σώμα έχει ανάγκη να τραφεί, αλλά όχι να υπερτραφεί» είπε ο κ. Μπουτάρης και προκάλεσε γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive