Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τα βασικά σημεία που υπέγραψαν στο κοινό ανακοινωθέν. Ποιές είναι οι κοινές θέσεις των πολιτικών αρχηγών

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΟι κοινοί τόποι που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών θα αποτυπώνονται στο κοινό ανακοινωθέν που αναμένεται να εκδοθεί σε λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως η Ελλάδα δεν θέλει ρήξη αλλά συμφωνία. Επιπλέον στο κοινό ανακοινωθέν θα περιγράφεται...
 το αναπτυξιακό πακέτο αλλά και οιμεταρρυθμίσεις που είναι διατεθειμένη να κάνει η ελληνική πλευρά χωρίς να γίνονται συγκεκριμένα τα μέτρα με την αναφορά που θα γίνεται να είναι γενικόλογη χωρίς να υπάρχει κάποια εξειδίκευση.
Παράλληλα, θα γίνεται αναφορά για την αναγκαιότητα να ανοίξουν άμεσα οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί  η κοινωνική ζωή και αφού γίνουν όλα τα παραπάνω τότε θα πρέπει να ξεκινήσει και η συζήτηση για το χρέος.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε να αναλάβει την διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας αλλά ταυτόχρονα να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς για ότι προκύψει, ενώ οι πρόεδροι των κομμάτων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να κάνει μια καλύτερη διαπραγμάτευση ώστε να υπάρξει σύντομα μια συμφωνία.

1 σχόλιο:

  1. Θελουμε το πορισμα της επιτροπης του Χρεους .Απο ποτε ελεγθηκε το χρεος;Θελουμε ελεγχο απο την μεταπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive