Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Είναι πραξικόπημα, αλλά παραμένουμε μαζί»



Μας τρέλανε ο Καμμένος! Ο υπουργός Αμύνης έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα, μίλησε για πραξικόπημα, αλλά δεν κατάλαβε κανείς αν θα καταψηφίσει τη νέα συμφωνία ή θα ταχθεί υπέρ...
Ήξεις αφήξεις απ'τον Πάνο Καμμένο στις δηλώσεις του εξερχόμενος απ'το Μαξίμου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν εντελώς ασαφής αλλά δεν παρέλειψε να κράξει ΝΔ και Ποτάμι....

«Εχθές αντιμετωπίσαμε ένα πραξικόπημα. Εκβιάστηκε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, με κατάρρευση των τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων. Ο εκβιασμός διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο πρωθυπουργός μή έχοντας άλλη δυνατότητα, για να αποφευχθεί αυτή τη εξέλιξη (grexit), έφερε στο σημείο να φέρει αυτή τη συμφωνία. Αυτή η συμφωνία είναι έξω απ'τη συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και αυτή που ήρθε στη Βουλή. Έρχονται νέα δεδομένα. Μιλάει για 50 δις εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας. Μιλάει για διατάξεις νόμου, της ποινικής δικονομίας. Θα κατασχεθούν σπίτια. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Οι ΑΝΕΛ θα κάνουν αύριο κοινοβουλευτική ομάδα. Θα λειτουργήσουν τα όργανα του κινήματος», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

« Η κίνηση των εταίρων αποτελεί πραξικόπημα. Θα προχωρήσουμε μαζί προκειμένου ο ελληνικός λαός και η νόμιμη κυβέρνηση να πολεμήσουμε για το δίκαιο των Ελλήνων. Αλλάξανε πολλά. Να ευχαριστήσω τις δυνάμεις της Ευρώπης που συμπαραστάθηκαν στον λαό. Στη δημοκρατία υπάρχουν διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση. Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο μπροστά σε αυτό το δίλημμα που το βάλανε χθες».

Στη συνέχεια τόνισε: «Σε δημόσιες δηλώσεις τους (οι εταίροι) ήθελαν να σπάσει η κυβέρνηση αυτή. Θα παραμείνουμε μαζί για να αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση δήθεν εθνικού σκοπού. Είναι απίστευτο, ότι ο πρωθυπουργός την ώρα που πάλευε, πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας ακρωτηρίασαν τις προσπάθειες του. Εννοώ τον αρχηγό της ΝΔ και Ποταμιού που έλεγαν να τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε στο Ευρώ».

Ερωτηθείς αν θα μείνει απέφυγε να απαντήσει...

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive