Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Άνεμος Ειρήνης Ελευθερίας και Δημοκρατίας πνέει παντού. Η Ελλάδα «χόρεψε» στους ρυθμούς του «ΟΧΙ». ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και σε γιορτινό κλίμα ενότητας, πλήθος κόσμου πανηγύρισε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σε πολλές πόλεις της χώρας. 
Τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα...

Μια κινητοποίηση που κορυφώθηκε μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων που έδιναν μεγάλο προβάδισμα στο «ΟΧΙ» έναντι του «ΝΑΙ» ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. 
Υποστηρικτές του ΟΧΙ, όλων των ηλικιών, πανηγύρισαν με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 
«Τα μεγάλα όχι τα λέει ο λαός» - «Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς», μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν, ενώ ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε μέχρι αργά το βράδυ.

 
Real.gr ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ by realmedialive


Real.gr ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ by realmedialive


Ο κόσμος φώναζε «Τα μεγάλα ΟΧΙ τα λέει ο λαός» κυριαρχεί. Οι συγκεντρωμένοι έκαναν λόγο για την αξιοπρέπεια του Έλληνα και τη δύναμη του μηνύματος που έστειλε ο ελληνικός λαός στους Ευρωπαίους ηγέτες υπέρμαχους του ΝΑΙ.





Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή ήταν γεμάτοι κόσμο. Η ελπίδα, η αισιοδοξία, η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός για το μέλλον της χώρας επικρατούσαν στους συγκεντρωμένους.



Τεράστιο ήταν και το ενδιαφέρον από τα ξένα ΜΜΕ που κάλυπταν με ζωντανές συνδέσεις τον ενθουσιασμό του πλήθους και μετέφεραν την εικόνα από άκρη σε άκρη σε όλον τον πλανήτη.

Ζάκυνθος&Κεφαλλονιά: Με συγκεντρώσεις πανηγυρίστηκε το «ΟΧΙ»
Με συνθήματα και πολλά χαμόγελα υποδέχτηκαν τη νίκη του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί πολίτες της Ζακύνθου και την Κεφαλονιάς.

Στην Ζάκυνθο, μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν από νωρίς μέλη του κόμματος πανηγυρίζοντας την άνετη επικράτηση του «ΟΧΙ».Στην Ζάκυνθο, σε 99 εκλογικά τμήματα το «ΟΧΙ» συγκέντρωσε ποσοστό 67,6% ενώ «ΝΑΙ» 32,4%.

Ίδιο κλίμα επικρατούσε και στην Κεφαλονιά, αφού μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την βουλευτή του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, συγκεντρώθηκαν στο κτίριο της Αντιπεριφερείας του νησιού όπου πανηγύρισαν το μεγάλο «ΟΧΙ» των Κεφαλλονιτών αλλά και όλων των κατοίκων των Ιονίων Νησιών.

Ηράκλειο: Πανηγυρισμοί για το «ΟΧΙι» στο δημοψήφισμα
Στην πλατεία Δασκαλογιάννη αλλά και στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν πολλοί Ηρακλειώτες και με πανηγυρισμούς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συντριπτική υπεροχή το «Όχι» ενώ στα μεταξύ τους πηγαδάκια τονίζουν ότι ο ελληνικός λαός δεν δείλιασε και έδωσε μήνυμα ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.

Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Δασκαλογιάννη με ελληνικές σημαίες και κονκάρδες του «Όχι» παρακολουθούσαν από οθόνες την ροή των αποτελεσμάτων ξεσπώντας σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Βόλος: Πανηγυρισμοί στην πόλη
Το "εκκωφαντικό" ποσοστό 66.35% υπέρ του "ΟΧΙ" στην Μαγνησία, έβγαλε στους δρόμους εκατοντάδες Βολιώτες, για να πανηγυρίσουν με ελληνικές σημαίες στα χέρια. Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στην κεντρική παραλία μπροστά στο Πανεπιστήμιο, ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό του Βόλου.

Ρόδος: Πανηγυρικό το κλίμα
Φωνάζοντας δυνατά και ρυθμικά «ΟΧΙ» με επαναστατικά τραγούδια, αλλά και… ρακόμελα, γιόρτασαν οι υποστηρικτές του το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος χθες το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου στο κέντρο της πόλης.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ κατέφθασαν στην πλατεία συμπολίτες μας υποστηρικτές του «ΟΧΙ», ανάμεσά τους βουλευτές και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και υποστηρικτές των ΑΝΕΛ.

Με το βλέμμα στραμμένο στο κτίριο της Περιφέρειας τραγουδούσαν επαναστατικά τραγούδια, φώναζαν «ΟΧΙ», έπιναν ρακόμελο και τέλος τραγούδησαν τον Εθνικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive