Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καμμένος: Έχουμε πόλεμο. Όποιος δεν αντέχει, φεύγει! Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης και κρίμα στα ... μουστάκια του

Έχουμε πόλεμο. Όποιος δεν αντέχει, φεύγει, σχολίασε Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για τις διαφοροποιήσεις βουλευτών του κόμματός του που τάσσονται υπέρ του «ναι» ή κατά του δημοψηφίσματος. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, έγιναν στο περιθώριο της συνάντησης που είχε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Έτσι, καλείται να παραδώσει την έδρα του ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, μετά τη δήλωσή του ότι διαφωνεί με το δημοψήφισμα και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ την Κυριακή....

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε» αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
O βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ναι. Όπως είπε ο κ. Δαμοβολίτης «όταν εγώ είδα ότι η συμφωνία θα έχει μέτρα και δεν καταφέραμε να πάμε σε αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά, για το τι θα αποφασίσω ‘έπρεπε να πάρω και τη βούληση του κόσμου». Παράλληλα, ανέφερε ότι ξεκίνησε και έκανε διαδρομές πάνω στα προεκλογικά σημεία που είχε επισκεφθεί κατά την προεκλογική περίοδο και ξαναπήγε στη συνέχεια για να πει ότι θα έχουμε «μέτρα η ρήξη».
«Ο κόσμος αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητούσε -με μια ποσόστωση 8 -2, 9-1- να πούμε "Ναι" σε συμφωνία γιατί η ρήξη έχει αχαρτογράφητα νερά και μπορεί να πολύ χειρότερα» υποστήριξε ο Δαμοβολίτης και πρόσθεσε: «Παίρνοντας αυτό ως ιδέα, φθάνω στο δια ταύτα με την προσωπική μου εκτίμηση, που δεν είναι ίδια με τη γραμμή του κινήματος, το δημοψήφισμα είναι ευρώ η δραχμή».
Ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζει να συζητά- επί τρεις και πλέον ώρες- με τον κυβερνητικό του εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο τέσσερις βουλευτές σε δημόσιες δηλώσεις τους τάσσονται είτε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος είτε υπέρ του «ναι». Πρόκειται για τους Βασίλη Κόκκαλη, Κώστα Δαμαβολίτη, Δημήτρη Καμμένο και Νίκο Μαυραγάνη.
«Νόθο» χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης αν και συνεχίζει να δηλώνει υπέρμαχος του «όχι». Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση πως η πληρωμές των δανειστών ναρκοθέτησαν την πορεία της κυβέρνησης όπως και η απόφαση για δημοψήφισμα
Ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Εγώ όταν ψήφισα το Σάββατο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είχα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν capital controls. Η εντολή που έχω λάβει δεν είναι για κλειστές τράπεζες. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, εκπροσωπώ τον μέσο Έλληνα, τον νοικοκύρη με τις 5.000 ή 10.000 ευρώ στην τράπεζα που φοβάται. Δεν έχω εντολή να κουρευτούν οι καταθέσεις».
Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό να ακυρώσει το δημοψήφισμα. «Πρότεινα στον πρωθυπουργό να το ακυρώσει, στην πολιτική δεν πρέπει να υπάρχουν εγωισμοί. Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αυτό το δημοψήφισμα μόνο θα διχάσει» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως ίδιος θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα «ανοικτές τράπεζες».
Ακολούθησε η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος ζητά την άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive