Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οι πεινασμένοι Έλληνες ψήφισαν ΟΧΙ στα Μνημόνια... οι χορτάτοι Βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ! Φυσικό δεν είναι;



ΔΕΙΤΕ>>

1 σχόλιο:

  1. Τουσέν: Παπανδρέου και Γεωργίου διόγκωσαν το χρέος
    Τουσέν: Παπανδρέου και Γεωργίου διόγκωσαν το χρέος


    Την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου «δείχνει» ο πολιτικός επιστήμονας και οικονομολόγος Ερίκ Τουσέν, επικεφαλής του επιστημονικού κλιμακίου της Επιτροπής για την Αλήθεια του Ελληνικού Χρέους, ως υπεύθυνους για τη διόγκωση του χρέους.


    Σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα Le Soir, o Βέλγος εμπειρογνώμονας, σημειώνει ότι η έκθεση της Επιτροπής για το ελληνικό χρέος, στοχεύει ιδιαίτερα την κυβέρνηση Παπανδρέου, που είχε ασκήσει πίεση στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία να επιδεινώσει τα στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος...


    Σύμφωνα με τον κ. Τουσέν υπήρξε κοινή βούληση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρκετών κυβερνήσεων - ιδιαίτερα της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλά και της τότε ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να μη ζημιωθούν οι ξένες τράπεζες, ενώ στην πραγματικότητα, το ουσιαστικό πρόβλημα προερχόταν από το ιδιωτικό χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive