Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ!! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ! ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ “ΑΓΩΝΊΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ. ΒΙΝΤΕΟ

μαμα 1
ΕΓΩ;  όχι όχι…αθώα.. η μάνα μου τα έκανε όλα…Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η Νάντια Βαλαβάνη! Την Παρασκευή το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απειλούσε με προσφυγή στη δικαιοσύνη… Σε δήλωσή της, η κ. Βαλαβάνη τόνιζε:..

“Μετά από τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό Βουλής και Πρωθυπουργού με ερωτήσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την αναπαραγωγή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ζητώ την άμεση παρέμβαση της, κατ΄ εξοχήν θεσμικά αρμόδιας, Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Παραμένει ωστόσο το ερώτημα που έθεσα ήδη, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι η διαφθορά είναι ο φυσικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων. Είναι τυχαίο άραγε ότι η λάσπη, που όσοι τη χειρίζονται – πολιτικοί και δημοσιογράφοι – γνωρίζουν ότι «κολλά» ανεξάρτητα και πέραν πάσης πραγματικής και υπαρκτής απόδειξης, εκτοξεύεται αυτές τις πιο κρίσιμες για την πολιτική ιστορία του τόπου μέρες;”.
 Από χθες ξεβρακώθηκε 
Η μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, Άρτεμις, δήλωσε στην εφημερίδα τουκομιστή  πως αυτή ήταν και όχι η κόρη της που σήκωσε 200.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα του Ηρακλείου, λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο των τραπεζών.Η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη ζει στο Ηράκλειο και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα κατέθεσε αίτημα με τον λογιστή της να κάνει ανάληψη των 200.000 ευρώ. «Τα λεφτά είναι οι οικονομίες μιας ζωής, φοβήθηκα και τα πήρα στο σπίτι. Δεν τα έβγαλα στο εξωτερικό όπως άλλοι», φέρεται να δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.
Και από σήμερα γελάει όλη η Ελλάδα!!!
“Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί της” έλεγε  νωρίς το πρωί υπουργός της κυβέρνησης σε συντάκτη του makeleio.gr! ” Είναι απαράδεκτη, έπρεπε τίμια να βγει να πει την αλήθεια και όχι να εμπλέκει την μάνα της”.
To έπαιζε και επαναστάτης.. 
Η υπόθεση θύμιζε έντονα την περίπτωση της Κύπρου, όπου, όπως αποδείχθηκε, λίγες ημέρες πριν από το «κούρεμα» των καταθέσεων συγγενικά πρόσωπα πολιτικών έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Και το όλο ζήτημα ίσως να σταματούσε με τη διάψευση της υπουργού αν εκείνη την ημέρα η κυρία Βαλαβάνη δεν παρέδιδε την παραίτησή της στον Πρωθυπουργό εκφράζοντας τη διαφωνία της με τα νέα μέτρα. Το άγχος και ο προβληματισμός της, λέγεται, ήταν να μη συνδεθεί η παραίτησή της από τον υπουργικό θώκο με τα 200.000 ευρώ που «έφυγαν» από τράπεζα προτού επιβληθεί η τραπεζική αργία.
Με αριστερή “τσέπη”
Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας στρέφονται πάνω στην κυρία Βαλαβάνη εξαιτίας των περιουσιακών της στοιχείων. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό (κατηγορία την οποία διέψευσε) και ότι οι καταθέσεις της (σε ευρώ και σε στερλίνες Αγγλίας) υπερβαίνουν τα 800.000 ευρώ, κάτι που επίσης διέψευσε λέγοντας ότι ο μοναδικός λογαριασμός της στο εξωτερικό περιέχει ένα ποσό μικρό, λιγότερο από το κόστος ενός μεταπτυχιακού. Το σοβαρότερο επιχείρημά της κάθε φορά που γινόταν λόγος για τα περιουσιακά της στοιχεία ήταν ότι δεν διαχειρίστηκε ποτέ δημόσιο χρήμα αλλά δούλευε σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία ώσπου να αναγκαστεί να αναλάβει μια χρεωμένη επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο 59 δωματίων, το οποίο το 2005 πούλησε για να ξεχρεώσει δάνειο 72 εκατ. δρχ. (κάπου 212.000 ευρώ).
Βίος και πολιτεία… 
Η ίδια δηλώνει αγωνίστρια του Πολυτεχνείου με έντονη  αντιδικτατορική της δράση, ωστόσο,  σε έκτακτο στρατοδικείο βρέθηκε στην ανάγκη να δίνει κάθε λίγο και λιγάκι εξηγήσεις για την περιουσιακή της κατάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive