Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΦΤΕΞ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΒΙΝΤΕΟ

Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω (Φωτογραφίες)
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο της Softex στην περιοχή του Αιγάλεω και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαρτεγαρτών 4 με την Ιερά Οδό. Πυκνός καπνός έχει καλύψει την περιοχή ενώ στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα. Στο μεταξύ, ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας έχει σπεύσει στην περιοχή και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Χαρτεργατών...
στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον 5 περιπολικά και 10 μηχανές της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με εργαζόμενο η φωτιά ξεκίνησε από την ψευδοροφή, που άρχισε να καταρρέει. Στο εσωτερικό βρίσκονταν 30 εργαζόμενοι της βάρδιας οι οποίοι προσπάθησαν να κατασβήσουν τη φωτιά. Αυτή την ώρα, επιχειρείται καταμέτρηση των υπαλλήλων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν βγει όλοι από το κτίριο. 

13.jpg14.jpg15.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive