Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.Του Ιωάννη Σαρλά


Ακόμη και οι...ατομικοί εραστές έχουν κατανοήσει, ότι βρισκόμαστε εν πολέμω!! Αγωνιζόμαστε πλέον για το...μή (απο)θνήσκειν, δίδοντας τον υπέρ πάντων αγώνα σωματικά τε και ψυχικά!! Οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων, οι οποίοι ατυχώς για τους λαούς, ηγούνται αυτή την στιγμή στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ, έχουν προαποφασίσει να προβούν σε αυτόν τον στυγνό, οικονομικό εκβιασμό σε βάρος της χώρας μας για να την γονατίσουν και να την ταπεινώσουν, καταρρακώνοντας τον ψυχισμό των Ελλήνων και τσαλακώνοντας την αξιοπρέπειά τους!! Πίσω, σε άλλες εποχές, όπου το πολεμικό γονίδιο της Ελληνικής φυλής δεν είχε μεταλλαχθεί επί του...καναπέως, τοιαύτας αντιδράσεις θα γεννούσαν μιαν αδήριτη ανάγκη στο φιλότιμο του Έλληνα να σταθεί ορθός και να τους...δείρει, ενεργώντας αναλόγως. Σήμερα όμως...

Σήμερα, το σχέδιο περιλαμβάνει την εσαεί υποταγή μας στα μνημόνια της υποτέλειας, τα οποία θα μετατρέψουν τον γεωγραφικό μας χώρο σε ειδική οικονομική ζώνη των Βαλκανίων, υποθηκεύοντας το...αποικιακό μέλλον των επομένων γενεών για ακόμη...400 χρόνια νεοραγιαδικού εξανδραποδισμού, ήτοι...σκλαβιάς και φυλακής!! (εσωτερικής υποδούλωσης). Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης, την εκμετάλλευση και την οριστική παραχώρηση (κανονικά και με τον...Νόμο του Αγγλικού Δικαίου) του ανεξάντλητου εθνικού, φυσικού μας πλούτου καθώς και την χρήση (εν είδει...στρατιωτικής βάσης) της μοναδικής τοπογεωγραφικά γεωστρατηγικής μας θέσης, από τους ΝΑΤΟικούς συμμάχους μας κατά το δοκούν, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους!! Τέλος, το σχέδιο περιλαμβάνει την...εκ-παιδευτική τιμωρία (υπό συνθήκες...πειραματόζωου παρά μαθητού) του ατίθασου, αντιμνημονιακού Ελληνικού λαού, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων (Ισπανών, Πορτογάλων, Ιταλών, Γάλλων) μην τυχόν και προβάλλουν κάποιαν αντίσταση στις επιταγές της Νέας Τάξης!!

Δυστυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει να πάθει, ότι ακριβώς έπαθε λίγα χρόνια πριν, ο τότε αγέρωχος Κώστας Καραμανλής, (και όχι το σημερινό φοβισμένο...πολιτικό σκήνωμα, το οποίο λειτουργεί, ως φερέφωνο των δανειστών-τοκογλύφων) ο οποίος παρέδωσε τα ινία της εξουσίας και μαζί την τύχη της χώρας στον Γιωργάκη-Τζέφρυ Παπανδρέου με τα γνωστά αποτελέσματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μιαν απίστευτα...χαλαροχαζοχαρούμενη, μπλαζέ, νωχελική διάθεση παρέμεινε επί τόσους μήνες σε λεκτικές δεσμεύσεις, δημιουργικές ασάφειες, ατέρμονες διαπραγματεύσεις αλλά ουχί σε...(δια)ζεύξεις, πολλώ δε μάλλον σε πράξεις!! 

Νόμισε, ότι μπορεί να αφυπνίσει τόσο εύκολα και τόσο σύντομα τους Ευρωπαϊκούς λαούς δίχως να έχει θωρακίσει πρώτα τα του οίκου του!! Υπετίμησε τον διττόν αντίπαλο, αλλότριο και εγχώριο!! Η Κυβέρνηση Τσίπρα, ούσα προφανώς άπειρη από την βαρύτητα, που φέρουν οι κυβερνητικοί θώκοι, αντί να απαγκιστρωθεί από δαύτην και να...ανυψωθεί, κάνοντας άλματα προόδου, τουναντίον μπέρδεψε την μοίρα της Ελλάδος με...λανσάρισμα μόδας life style εμφανίσεων εις τας Ευρώπας ή με κάποια παρουσίαση ανάγνωσης φιλοσοφικού δοκιμίου του...Ευρωκομμουνιστή Γκράμσι!!

Κυρίως όμως, η Κυβέρνηση Τσίπρα, άφησε την εγχώρια εσωτερική...Τρόικα, δηλαδή τα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των ντόπιων οικονομικών νταβατζήδων, να κάνουν κουμάντο, αλωνίζοντας ανενόχλητοι σε σημείο μάλιστα, όπου σήμερα, να υπαγορεύουν θρασύτατα στους πολίτες (όχι μόνο με την άσκηση προπαγάνδας, η οποία στοχεύει το ασυνείδητο του ανθρωπίνου εγκεφάλου αλλά και...φάτσα φόρα) όπως ψηφίσουν, ότι ακριβώς επιτάσσουν οι οίκοι (αξιολόγησης και...οικογενειοκρατίας) των Παπανδρέου, Μητσοτάκηδων και Καραμανλήδων, αυτών τα βδελυρών απολιθωμάτων ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, που ήδη "πνέει τα λοίσθια"!! Με πρόταγμα την επένδυση στον φόβο, ο οποίος έχει ήδη πλέον εμφιλοχωρήσει στις καρδιές των εξουθενωμένων και "θολωμένων" συμπατριωτών μας, παροτρύνουν τους Έλληνες να εγκρίνουν την νέα...δουλοπαροικία, να ψηφίσουν ΞΑΝΑ ΝΑΙ στην ΣαμαροΒενιζέλεια...εποποιία, (του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) δηλαδή να (ξανα)οπλίσουν, παραδίδοντας στους θύτες μας το περίστροφο των εξοντωτικών μέτρων υποδούλωσης του Ελληνικού λαού, όπως ακριβώς έγινε και το 2012!!

Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ του Τσίπρα ήταν, ότι δεν φρόντισε εδώ και καιρό να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια του, δεν προέβλεψε να...αλιεύσει δυο-τρεις ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ με κάτι...μέζεα ΝΑ με το συμπάθειο, οι οποίοι θα συνέτασαν κατηγορητήριο περί εσχάτης προδοσίας, επισύροντας ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ σε όλους, όσοι υπέγραψαν τα εθνοκτόνα-προδοτικά μνημόνια, που οδήγησαν την χώρα μας σε αυτό το κοινωνικό και οικονομικό τέλμα!! 

Επίσης, έπρεπε να είχε...προκάνει να παροπλίσει τους εγχώριους οικονομικούς ολιγάρχες, τα βοθροκάναλα των οποίων ασκούν νυχθημερόν αντεθνική προπαγάνδα, δίχως να πληρώνουν φόρους, χρησιμοποιώντας δωρεάν εδώ και 25 χρόνια τις συχνότητες-κληροδότημα του Ελληνικού λαού!! Ενός λαού όμως, που ενώ θέλει να αγωνιστεί για να παραμείνει αυτοκέφαλος και αυτεξούσιος μέσα στην πατρίδα του, υπερήφανος και κύριος του οίκου του, εν τούτοις τρομάζει μήπως δεν τα φέρει βόλτα με...60 Ευρώ μέγιστο όριο αναλήψεων την ημέρα!! ΕΚΕΙ τον κατήντησε η τηλεοπτική χούντα των βοθροκάναλων!! Να έχει απωλέσει, να έχει αποκοπεί και αποσυνδεθεί από την φυλετική του μνήμη των χιλιετηρίδων, όπου η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ήταν ταυτόσημη και συνώνυμη του αίματος και των θυσιών!!

Θα σας δώσω τηλεγραφικά ένα ιστορικό παράδειγμα. Όταν ο Κορίνθιος στρατηγός Τιμολέων πήγε στην Μεγάλη Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Συρακούσες, βρήκε μια πόλη σε άθλια κατάσταση. Τα τείχη της ήταν μισογκρεμισμένα, επικρατούσε πλήρης αναρχία και παρουσίαζε εν γένει μιαν εικόνα πόλης-φαντάσματος!! Δεν έφταναν όλα αυτά αλλά συν τοις άλλοις, έμαθε, ότι εξεστράτευσαν εναντίον της και οι Καρχηδόνιοι (είναι αυτό που λένε, ότι μάθανε πώς.....πλακώσανε και οι γύφτοι) με δύναμη 50.000 ανδρών για να την καταλάβουν! Ο Τιμολέων πήρε την απόφαση να δώσει την μάχη του εκτός των τειχών διότι δεδομένων των συνθηκών, εάν περίμενε τους Καρχηδονίους να εισβάλλουν μέσα στην πόλη τότε δεν θα είχε καμία ελπίδα αναχαίτισης. (Γελώ τώρα, που έγραψα ελπίδα, διότι δυστυχώς δεν ήρθε ακόμη, ίσως είναι στον δρόμο...)

Συνεκέντρωσε λοιπόν 5.000 άνδρες (τόσους βρήκε...πρόχειρους) και ξεκίνησε να...προϋπαντήσει τους Καρχηδονίους για να τους αιφνιδιάσει!! Στον δρόμο, ένας-ένας οι στρατιώτες, έβρισκαν δικαιολογίες για να λακίσουν!! Άλλον το έλεγαν...Λάκη, άλλος ήθελε να φάει κάτι, άλλος πήγαινε πρός...νερού του και άλλος τρόμαζε με την θέα της αριθμητικής ισχύος του αντιπάλου! (Εκεί ακριβώς στοχεύει η προπαγάνδα του φόβου, που γίνεται σήμερα στην χώρα μας) Στο τέλος, από τους 5.000 στρατιώτες, έμειναν πιστοί στο καθήκον και στον στρατηγό κάτι παραπάνω από 3.000. Με αυτούς λοιπόν τους ηρωικούς, εναπομείναντες ΕΛΛΗΝΕΣ (και όχι ριψάσπιδες) ο Τιμολέων...ξέσκισε τις ορδές των Καρχηδονίων! "Πλούταρχος, Βίοι Παράλληλοι, Βίος Τιμολέωντα". Σήμερα βεβαίως, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα διότι οι συμπολίτες-συστρατιώτες-συμπορευόμενοι δεν τρομάζουν απλά αττενίζοντας τις ορδές των...νεοβαρβάρων αλλά συντάσσονται φανερά μαζί τους, συστρατεύονται ολοκάθαρα με τον εχθρό intra portas και ανοίγουν τις Κερκόπορτες της προδοδίας με την χρήση των δικών του όπλων και επιχειρημάτων!!

Διότι σας κοροϊδεύουν, όταν σας λένε, ότι ΟΛΟΙ είμαστε το ίδιο πατριώτες!! Διότι ο βαθμός του πατριωτισμού του καθενός μας κρίνεται μέσα από την καθημερινή του πορεία και τεκμαίρεται από τα έργα και τις πράξεις του!! Διότι όσο Έλληνας ήταν ο Λεωνίδας, δυστυχως άλλο τόσο ήταν και ο Εφιάλτης!! Ο καθείς αναλαμβάνει τις ιστορικές του ευθύνες και η ιστορία με την σειρά της τον κατατάσσει εκεί, που του αρμόζει...

Συνεπώς...θέλεις να γίνεις Τιμολέων;; Ή μήπως...τρεμολέων!! (κάτι σαν την...Τρέμη). Είσαι πάνθηρας ή μήπως πρόβατο;; Σκέψου...ενδοσκοπήσου...οραματίσου...πράξε!! Άδραξε την αιωνιότητα!!! Είναι εκεί!!! Σου ανήκει!!! Το χρωστάς στον εαυτό σου!!!

ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
http://biocosmology.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive