Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

"Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται". Δεν γνωρίζω τον κ Βαρουφάκη. Ούτε είμαι συνήγορος του. Όμως η περίπτωση του μου θύμισε την φράση του Ανδρέα Παπανδρέου  στην επίθεση στη  Λιάνη νόμιμο σύζυγο του. Είπε "Μα τόση ανανδρία" ; Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε μια γενικευμένη επίθεση των πάντων κατά Βαρουφάκη. "Ηθελέστα και παθέστα" λένε στο χωριό μου με την αρρώστια της προβολής του. Όμως τα κανάλια της εξαπάτησης. Τα βοθρολύματα, οι δολοφόνοι της ενημέρωσης Τρεμοπρετεντέρηδες βαγγελάτοι, Μπαμπητοπροτοσάλτες κ.α, μαζί με τους βρωμιάρηδες πολιτικούς έχουν βαλθεί να ξεσκίσουν τον τ. Υπουργό Οικονομικών και φυσικά τον πρωθυπουργό. Γιατί τόλμησε να κάνει το αυτονόητο καθήκον του υπό την  απειλή  grexit. Να προετοιμάσει ένα σχέδιο στην περίπτωση κλεισίματος των τραπεζών και πιθανής εξόδου από το ευρώ, που και πάλι...
θα τον ξέσκιζαν, αν δεν  είχε κάνει το αυτονόητο καθήκον του. Τι είπε ο Βαρουφάκης που ελάχιστοι κατάλαβαν ή αν κατάλαβαν τα διαστρέβλωσαν από δόλο εξυπηρετούντες, όπως πάντα τους δανειστές. Τα μεταφέρω όσο πιο απλά μπορούν από φίλο ειδικευμένο οικονομολόγο. Για να μη περάσει η προπαγάνδα τους και επιτέλους να ξυπνήσει ο λαός. << Το Κράτος θα μπορούσε να καταθέτει στον λογαριασμό του κάθε φορολογούμενου επιστροφές φόρων, επιδόματα, οφειλές από κρατικές αγορές-προμήθειες, μισθούς κλπ. Ομοίως, οι φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό του ο καθένας (όπως ακριβώς τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικά) για αγορές, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων προς άλλους φορολογούμενους (συναλλασσόμενους), εξοφλήσεις λογαριασμών (ΔΕΚΟ, τηλεφωνιών, ασφαλειών κλπ), οφειλές προς το Κράτος κ.ο.κ. Έτσι θα μπορούσε να συνεχίζει να λειτουργεί η οικονομία για κάποιο διάστημα, στην περίπτωση μιας επιθετικής στάσης της ΕΚΤ που θα είχε ως συνέπεια το κλείσιμο των τραπεζών>>. Όλα αυτά φυσικά εντός ευρώ, ακριβώς για να αντέξει η χώρα και να μην αναγκαστεί να τυπώσει δικό της νόμισμα (συνεπεία του στραγγαλισμού της από την ΕΚΤ). Αλλά θα μπορούσαν μελλοντικά τα ευρώ να μετατραπούν και σε δραχμές, αν τα πράγματα οδηγούνταν ως εκεί, εύκολα και γρήγορα, χωρίς μεγάλα διοικητικά κόστη. (Με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως είπε). Επειδή όμως η Γεν. Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και η κ ΣΑΒΑΊΔΟΥ –και αυτή είναι η είδηση  Βαρουφάκη– βρίσκονται ουσιαστικά υπό τον έλεγχο των δανειστών (!!!), που θα παρεμπόδιζαν αυτή τη διαδικασία, χρειαζόταν ένα ξεχωριστό σύστημα με του λογαριασμούς των φορολογουμένων, με βάση τα ΑΦΜ τους (ώστε να  είναι διακριτός και ξεχωριστός ο λογαριασμός του καθενός) και, φυσικά, μυστικά χωρίς να πάρει είδηση η τρόικα. (Αυτή θα ήταν η περιβόητη υποκλοπή του ΑΦΜ, δηλαδή  η αυτονόητη χρήση του για την ταυτοποίηση των δικαιούχων των λογαριασμών)>. Προδότης λοιπόν οΒαρουφάκης.
Όμως εντύπωση αλγεινή προκαλεί, ότι κανείς από όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες δεν ενοχλείται για την ύπαρξη σχεδίων Β από όλες τις άλλες χώρες ή από τον κομπλεξικό Σόιμπλε, αλλά ζητάει κρεμάλες, αν το Ελληνικό Κράτος είχε ένα τέτοιο πλάνο, έστω και ως λύση ανάγκης που οι άλλοι θα μας εξωθούσαν σε grexit. 
Πότε θα υπάρξει μια κυβέρνηση πλαστήρα για να οδηγήσει όλους αυτούς τους προδότες στην κρεμάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive