Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΩ»!! Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! “ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. (BINTEO)

karaiskakis-spathi
Θέση για το επερχόμενο δημοψήφισμα, πήρε απόψε ο μεγάλος ροκάς τραγουδιστής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με ανάρτηση του στο youtube, όπου σήκωσε βίντεο με το τραγούδι του “ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ”, και στην εισαγωγή του έγραψε… “Την Κυριακή παίρνουμε πίσω την ζωή μας. Τους λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μας” BINTEO>>


Άξιος ερμηνευτής του τραγουδιού του Καραϊσκάκη

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΞΑΣΑΛΩΣΕΙ κύριοι ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ!
    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ;;
    ΑΙΣΧΟΣ,!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΣΤΙΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΣΤᾺ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΣΤΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ Τ[Α ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ; ΕΙΠΕΝ Ο ΗΡΩΣ: "ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΡΝΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ.
    ΑΠΟΧΗ
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μη χειρον ειναι το ΝΑΙ πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο υψηλο για να πεσει η κυβερνηση του λαθροσυριζα,οχι επειδη αγαπαμε τους ευρωΠΕΟΥΣ αλλα οπως ειπαμε και για τον σημαντικο λογο καθως την αλλη εβδομαδα ολοκληρωνεται το λαθρονομοσχεδιο σε 2 συνεδριασεις(http://www.capital.gr/story/3039315/anaboli-sunedriaseon-tis-boulis-enopsei-tou-dimopsifismatos ) και θα αποτελεσει οριστικη ταφοπλακα για το εθνος μας,το στε πολυ δυσκολα θα το ξαναμπλοκαρει και στην περιπτωση που το κανει θα εχουν περσαει κανα 2-3 χρονια και μεχρι τοτε θα εχουν ελληνοποιηθει εκατονταδες χιλιαδες,ο μονος λοιπον τροπος για να το σταματησουμε ειναι η πτωση της κυβερνησης τσιπρα να παμε σε προωρες εκλογες για να παει οσο πιο πισω γινεται το θεμα αυτο και με την ευχη να ενισχυθει ο ευρυτερος πατριωτικος χωρος(μακαρι σε εναν φορεα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive