Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πραγματοποιούνται οι προφητείες; ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεται η Κάρτα (666) του Πολίτη - Τι θα περιέχει


Μια κάρτα που θα διευκολύνει τους πολίτες σε συναλλαγές με το δημόσιο και θα είναι σε -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- εθελοντική βάση, έρχεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η Κάρτα του Πολίτη. Αυτό προβλέπεται στα σχέδια του νέου αναπληρωτή υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χ. Βερναρδάκη για την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Έτσι από ότι όλα δείχνουν η κάρτα του πολίτη που μπαίνει στην τελική ευθεία έχει σαν στόχο -έτσι λένε- την πάταξη της....
γραφειοκρατίας.
Η κάρτα του πολίτη θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι τρεις βασικοί αριθμοί που ταυτοποιούν τον κάτοχο:
ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου,
ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και
ο Αριθμός Δημοτολογίου.
Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς ολοταχώς προς μια ηλεκτρονική κάρτα, προάγγελο του μοναδικού αριθμού, ο οποίος και θα σημάνει την πραγματοποίηση των προφητειών.

5 σχόλια:

  1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «....καὶ ἐδόθη αὐτῷ δοῦναι πνεῦμα τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ ἵνα ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσιν τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου ἀποκτανθῶσιν. καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν• ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν• καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἕξ».
    (Ἀποκάλυψις Ἰωάννου 13,14,3)
    Άμφιβάλλει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα. Το τι σχέση έχει το 666 με αυτή την κάρτα, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.

    Α Ν Ο Η Σ Ι Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η κάρτα ΔΕΝ ΘΑ είναι το προφητικό χάραγμα του θηρίου,αλλά θα λειτουργήσει ως στυλοβάτης του απόλυτου έλεγχου,δηλαδή,όταν θα επιβληθεί το αληθινό προφητικό χάραγμα του θηρίου της Αποκάλυψης 13,16-17 [που θα είναι η ευλαβική τήρηση της Κυριακής!!!] όποιος θα αρνηθεί να δεχθεί το χαραγμα θα μπορεί να εντοπιστεί ΑΜΕΣΑ απ το σύστημα μέσω αυτής της κάρτας σε οποιοδήποτε μέρος της γης!!!!!!!.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive