Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δελαστίκ! Το 40% του ελληνικού λαού είναι σκυλιά. Ε,ε, ΟΧΙ κι έτσι !!

Απαράδεκτος Δελαστίκ! Το 40% του ελληνικού λαού είναι σκυλιά

Σάλος από τη βαθύτατα αντιδημοκρατική δήλωση του Γιώργου Δελαστίκ, ο οποίος χαρακτήρισε τους οπαδούς του ΝΑΙ «σκυλιά» και «γερμανοτσολιάδες».  Ο Γιώργος Δελαστίκ έκανε τη δήλωση από το Star Channel και την ειδική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για το δημοψήφισμα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τον Γιώργο Δελαστίκ...
να ανακάλει αλλά εκείνος δεν το έκανε.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, αφού ολοκλήρωσε ο Γιώργος Δελαστίκ, του είπε ότι εάν δεν ήταν φίλοι χρόνια θα του ζητούσε να αποχωρήσει από το πάνελ.
Ακόμα και τότε ο Γιώργος Δελαστίκ επέμενε: «Αυτή είναι η άποψή μου, το 40% είναι γερμανοτσολιάδες».

4 σχόλια:

  1. Συμφωνούμε!!! Οι γερμανοτσολιάδες να πάνε να κλαφτούν στην Μέρκελ και μαζί τους κι ο "έγκυρος" Χατζηνικολάου που τους... λυπάται. Εμείς όμως δεν τον λυπόμαστε και θα τον στείλουμε κι αυτόν εκεί που του αξίζει... για να πάρει την θέση του ένας άξιος ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος... τέλειωσε η παντοκρατορία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Baloo

      Μαίρη απο αυτούς που ψήφησαν υπέρ του ΝΑΙ εκτός απο τα λαμόγια και τους "επώνυμους" μια μεγάλη μερίδα ανήκε σε ηλικιωμένους ανθρώπους οι οποίοι αν μη τι άλλο επηρεασμένοι απο τους δημοσιοκάφρους και την προπαγάνδα των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και βόθρ.. εεχμμμ ΠΟΤΑΜΙΟΥ έπραξαν όπως έπραξαν θεωρώντας το ΝΑΙ ως την καλύτερη λύση.
      Μην ξεχνάς οτι οι άνθρωποι αυτοί δοκίμασαν για τα καλά στο πετσί τους και την πείνα και τους γερμανοτσολιάδες μάλιστα δε στα παιδικά τους χρόνια κάτι που εμείς οι νεώτεροι δεν δοκιμάσαμε (ευτυχώς).
      Έμεινα έκπληκτος ακούγοντας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο (τον οποίο θεωρούσα εξαιρετικό) να ξεστομίζει τέτοια λόγια.
      Κανείς μα κανείς δεν δικαιούται να βρίζει τον συμπολίτη του για τις επιλογές του στο ψηφοδέλτιο - είναι δε υποχρεωμένος να τις σέβεται όποια ιδιότητα κι αν έχει.
      Περιμένω απο αυτόν λοιπόν μια καλή αιτιολογία για αυτό που είπε ή τουλάχιστον μια συγνώμη.

      ΥΓ. Πρίν μου κολλήσεις κάποια ετικέτα σου λέω οτι ψήφισα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
  2. Εσύ καλά τα λες απ' την μεριά σου, όμως δεν είναι δικαιολογία ότι παρασύρθηκαν απ' την προπαγάνδα. Τόσα χρόνια στη δυστυχία, δεν έμαθαν ποιος τους έβαλε; Και τι φταίνε οι σκεφτόμενοι Ελληνες, να υποφέρουν εξαιτίας της άγνοιάς τους; Παιδιά δεν έχουν να συμβουλευτούν; Ευτυχώς που η πλειοψηφία αφυπνίστηκε κι έτσι έχουμε ελπίδες πως σύντομα θα ελευθερωθούμε. Οσο για τον Δελαστίκ... είναι φανατικός με το κόμμα του και παρασύρθηκε. Αν είναι εντάξει άνθρωπος θα παραδεχτεί το λάθος του αυθορμητισμού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα ηταν ενα τεραστιο λαθος, προσυπογραφω το παρακατω κειμενο

      http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2015/06/greecefromskylatoharybdandback.html

      οποτε τωρα περναει και το λαθρονομοσχεδιο την τριτη-τεταρτη, πανηγυριστε ελευθερα
      οσοι ψηφισαν ΟΧΙ συνεβαλαν στην εγκαθιδρυση σοβιετοισλαμικου καθεστωτος,τωρα απολαυστε ισλαμ (και ισως δραχμη) και φατε απο την πισω πορτα ενα ακομα χειροτερο μνημονιο, τελειωσε η ελλαδα μας με σφραγιδα δυστυχως και εθνικιστων-πατριωτων
      ειχες την ευκαιρια ανωνυμε πατριωτη να ριξεις τον λαθροσυριζα,δεν το εκανες προτιμησες την ισλαμοποιηση της χωρας,να δουμε πως θα δικαιολογεις τον βιασμο της ελληνικης κοινωνιας που ερχεται σε ολα τα επιπεδα(οικονομια,εποικισμος-ιθαγενειες,εθνικα κλπ...)οταν στηριξες με το δημοψηφισμα αυτην την ανθελληνικη συμμορια...

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive