Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"ΤΑΠΑΙΞΕ" Ο Μικρός; 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. Πίεση, άγχος, ομολογία αποτυχίας. Λύγισε!/Φρουρούν το Νομισματοκοπείο για να μη μπουκάρουν και κόψουν δραχμή. (αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

efimerida-25-7-2015ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ  ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 0.80 ΕΥΡΩ(Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ). Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ,  ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΔΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΣΠΙΟΥΝΟΙ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΧΙΤΕΣ, ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΔΗΜΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΣΑΤΣΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ… “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ)...

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive