Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!! ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ, ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ. ΣΠΑΣΕ TV & ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. Άρθρο της διαχείρισης

Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΑ αλλά όχι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε τις μέρες μας. ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ με εκκατομμύρια "δημοσιογράφοι" ΟΛΩΝ των ΜΜΕ προσπαθούν εξοφλώντας τα ... χρέη τους απο το ΛΑΔΩΜΑ τους να πείσουν τους Έλληνες οτι για μια χαρά ήταν επι μνημονίων και πρέπει να συνεχίσουμε την ΙΔΙΑ πορεία. Την πορεία την ΠΛΗΡΟΥΣ εξαφάνισης πολιτών και Πατρίδας. ΞΕΡΝΑΜΕ με όσα ακούμε, βλέπουμε και μαθαίνουμε. ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ η στιγμή του ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ & ΕΣΤΙΩΝ. Κλείστε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, ΜΗΝ τους ακούτε, ΜΗΝ τους πιστεύετε, είναι ΒΑΛΤΟΙ και ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ. Τα ίδια έλεγαν και με το ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ και έφτασαν την Κύπρο μας εκεί που είναι, μόνιμα ΥΠΟΔΟΥΛΗ στους μεμέτηδες. Πάρτε τη ΜΕΓΑΛΗ απόφαση πείτε το ΜΕΓΑΛΟ   ΟΧΙ !! Τιμήστε τους  χιλιάδες νεκρούς των μνημονίων, τους ξεσπιτωμένους, τους ξενητεμένους, τους άστεγους και τους άνεργους, είναι ΚΑΘΗΚΟΝ και ΙΕΡΗ μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !! Μέχρι να φτάσετε στην κάλπη ΚΛΕΙΣΤΕ , ΑΥΤΙΑ και ΜΑΤΙΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ για την Ελλάδα και την ΙΕΡΗ ιστορία της, για το σήμερα και το ΑΥΡΙΟ. ΛΕΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ   Ο Χ Ι  !! στους εγκληματίες - τοκογλύφους και στα ντόπια φερέφωνά τους. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ !!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive