Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΤΡΕΜΟΥΝΕ & ΤΡΕΧΟΥΝΕ. Πρωτοβουλία Ζ.Κ.Γιουνκέρ για έκτακτο Eurogroup


Να ξαναφέρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε έκτακτο Eurogroup που θα συγκληθεί σήμερα –ενδεχομένως μέσω τηλεδιάσκεψης- επιχειρεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με βάση συμβιβαστική φόρμουλα της τελευταίας στιγμής που ετοίμασε η Κομισιόν και που θα δίνει και προοπτική μείωσης του χρέους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, στόχος της νέας πρότασης Γιούνκερ είναι να υπάρξει πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης...
μία συμφωνία για τεχνική παράταση στο πρόγραμμα της Ελλάδας μέχρι τα τέλη Ιουλίου, με δάνειο από τον ΕSM, δηλαδή, χρηματοδότηση με νέο πρόγραμμα και δέσμευση πάνω στην συμφωνία του Νοεμβρίου του 2012 για την ρύθμιση του χρέους.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως την Δευτέρα η πρόταση εξετάστηκε σε επίπεδο EuroWorking Group, προκειμένου να τεθεί σήμερα προς συζήτηση στο Eurogroup.
Με τη συμβιβαστική φόρμουλα αυτή επιδιώκεται να καλυφθεί το χρονικό διάστημα, από το πρωί της Τετάρτης έως το πρωί της Δευτέρας, την επόμενη του δημοψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive