Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αγαπητή Ντόρα, ξημέρωσε Τετάρτη, οι Τράπεζες είναι ανοιχτές και τα ΑΤΜ βγάζουν όσα λεφτά θέλουμε. ΑΝ έχουμε!

Μόνο κάποια δισ. Ευρώ μετακόμισαν για «σιγουριά» στα ξένα μιας και οι έχοντες συμπατριώτες μας σε άκουσαν, εσένα και κάτι τύπους σαν τον Πορτοσάλτε και τα μετέφεραν στην αλλοδαπή. Αλλά καλά να πάθουμε, εσύ δεν φταις, εμείς τα αιώνια κορόιδα που σας έχουμε και σας πληρώνουμε για να μας κυβερνάτε και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα της χώρας. Της χώρας, αυτής της χώρας, γιατί σε κάποιες άλλες χώρες δεν θα έφτανε ούτε η συγνώμη σου.
Κατάλαβες Ντόρα;
Για να μη σε αδικήσω,
να θυμηθούμε ακριβώς τι είπες το πρωί της Δευτέρας 25 Μαΐου:
«αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control», όπως συνέβη και στην Κύπρο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη. Και πρόσθεσε: «Θα πηγαίνουμε στα ΑΤΜ των τραπεζών και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη.... παρά μέχρι ένα όριο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή».
Καλή σου μέρα Ντόρα.
Prefadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive