Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Δεν ψεκάζουν απλώς, με τα κιλά ρίχνουν τα χημικά!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2015-05-31-11.01.24-%CE%BC.%CE%BC..png


Λέμε συνέχεια για ψεκασμούς από αεροπλάνα, αλλά μάλλον έχουν περάσει και σε άλλες μεθόδους, γρήγορες και αποτελεσματικές, που να μην είναι και τόσο εμφανείς. Εδώ και καιρό γίνεται λόγος εκτός από τα chemtrails και για chembombs, μαζικές ρίψεις χημικών. Με ποιο τρόπο; Μπορεί πάλι από αεροπλάνα σε ψηλότερο επίπεδο αλλά σε κάποια μορφή κάψουλας που διαλύεται στον αέρα, μπορεί ακόμα και με πυραύλους.

Προ ημερών... που έγραφα το  Όταν η NASA παραδέχτηκε τα chemtrails κι έλεγα για τους πυραύλους που κάθε τόσο στέλνουν με χημικά στην ατμόσφαιρα δήθεν για να παρακολουθήσουν μια τα jet streams, μια πως ιονίζεται, λίγο μετά ένας φίλος μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία, που την είχε πάρει κάποιος φωτογράφος τη μέρα που έβλεπα εγώ από το δορυφόρο κάτι τεράστιες που έμοιαζαν λες και κάποιος έριξε με κουβάδες κάποια χημικά:
11270677_10207336016145672_8887572507484772810_o

Και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την άδεια να τη δημοσιεύσουμε.
Σήμερα οι εικόνες από ψηλά παρουσιάζουν παρόμοιο φαινόμενο, μαζί με ουρές από αεροπλάνα και μαζικές ρίψεις. έτσι κι εξηγείται πως ξαφνικά το απόγευμα, ενώ ήταν ο ουρανός σχετικά καθαρός, γέμισε με φτερά και πούπουλα και σε 2 ώρες με πυκνά σύννεφα. Αεροπλάνα δεν προλάβαμε να δούμε, ο χαμός έγινε προς Ιταλία μεριά, αλλά ήρθαν κι από δω.


Το παρακάτω βίντεο είναι αγνώστου πηγής, δεν ξέρουμε πότε και που τραβήχθηκε, αλλά βρέθηκε σε Τούρκικη σελίδα στο φέις. “Κάποια πράγματα” πέφτουν από τον ουρανό.


Εντυπωσιακό βίντεο, όσο εντυπωσιακό το γεγονός να συμβαίνουν αυτά στη ζωή μας και κανείς να μην μιλάει. Ακόμα… Ελπίζουμε μόνο να μην ανοίξουν στόματα όταν θα έχουν κλειστεί σπίτια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive