Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Το ΜΕΓΑΛΟ κόλπο του μικρού Αλέξη. Πως τους πέταξε τις μάσκες! Του Αργύρη Σιδέρη

Αμέσως, μετά την αναγγελία του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα, άρχισαν βγάζουν τις μάσκες τους τα γνωστά πολιτικά ρετάλια και να παίρνουν θέση αν είναι με την Ελλάδα και τους Έλληνες που ΑΥΤΟΙ τους κατάντησαν επαίτες ή υποψήφιους αυτόχειρες. ΤΟΛΜΑΝΕ οι πολιτικοί εγκληματίες και τα πολιτικά απόβλητα, να κράζουν ότι είναι αντιδημοκρατικό το δημοψήφισμα, επειδή ΑΥΤΟΙ δεν τόλμησαν ΠΟΤΕ να κάνουν ούτε ΕΝΑ, αφού τα γνωστά πολιτικά καταγώγια αποφάσιζαν ΜΑΖΙ με τους νταβατζήδες τους την καταστροφή της χώρας μας. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ με την Ελλάδα και ΠΟΙΟΙ με τους εκτελεστές της. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πετούν τις μάσκες τους και ΦΑΙΝΕΤΑΙ ξεκάθαρα το γνωστό μουχλιασμένο αηδιαστικό ανθελληνικό πρόσωπό τους. Θέλουν να συνεχίσουν να πεινάνε οι συνέλληνες, να φεύγουν τα παιδιά μας στην ξενητειά, να τρώμε άστεγοι στους κάδους, να αυτοκτονούμε κατά χιλιάδες, να ξεφτιλίζεται παγκόσμια η πατρίδα μας....
ΑΤΥΧΗΣΑΝ όμως και βιάστηκαν να πάρουν θέση κατ εντολήν των ξένων ... εντολέων τους για να πάρουν την αμοιβή τους και το ... χάδι τους, λένε ΝΑΙ στις τοκογλυφικές εγκληματικές προτάσεις των οικονομικών κατακτητών μας και λένε ΟΧΙ σε μια άκρως δημοκρατική απο αιώνων κατάκτηση, την ΛΑΪΚΗ απόφαση δια δημοψηφίσματος. Η θέση ΟΛΩΝ των Ελλήνων στίς 5 Ιουλίου, ανεξάρτητα που πρόσκεινται πολιτικά είναι ΟΧΙ στις προτάσεις των τοκογλύφων. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ !

2 σχόλια:

  1. από τη Σκυλα στη Χαρυβδη το βλεπω το δημοψήφισμα αν πουμε ΟΧΙ μηπως μας την εχουν στημενη και παρολο που θελω τη δραχμή και την εθνικη κυριαρχια μαςΟι αμερικανοι θα μας συνδεσουν με το δολαριο τους και παλι μαςτα περνουν Πρωτινω να μην ψηφισουμε ο Θεος μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πρωτινω να μην ψηφισουμε ο Θεος μαζι μας"

      Θυμίζω το αλληγορικό ανέκδοτο όπου ο πιστός πνιγόταν και προσευχόταν στο Θεό "Θεέ μου σώσε με", και ο Θεός του απάντησε "Θέλω να σε σώσω ευλογημένε αλλά ΚΟΥΝΑ κι Εσύ τα χέρια σου!!!!"

      Ψηφίζουμε ΟΧΙ στους εκβιαστές.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive