Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Συνεχίζουν να καταφθάνουν κυβερνητικά στελέχη στο Μαξίμου για υπουργικό συμβούλιο στις 12 τη νύχτα

Η απάντηση του Μαξίμου στο Σαμαρά:
«Πάμε για μια καλή συμφωνία, και όχι συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος» δήλωσε πριν από λίγη ώρα προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Την ίδια ώρα, από κυβερνητικό σε… υπουργικό μετατράπηκε το συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου δεδομένου πως πριν από λίγη ώρα έφτασαν εκεί, μεταξύ άλλων...
 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γ.Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης και η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου!
Παράλληλα, προς το Μέγαρο Μαξίμου κατευθύνεται αυτή την ώρα και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κώστας Ήσυχος ο οποίος ειδοποιήθηκε να πάει στη σύσκεψη τη στιγμή που συμμετείχε σε ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης!
Υπενθυμίζεται πως η σύσκεψη στο Μαξίμου ξεκίνησε περίπου στις 20:45 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive