Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

TO "ETAΔ A.E." ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.λ.π. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΕΓΚΥΛΙΟΣ

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι
Θαυμάστε ύφος και ήθος  Δ/ντος Συμβούλου  τηςεν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσας εταιρείας (ΕΤΑΔ ΑΕ) …..!!!
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι αυτή που έχει απασχολήσει πολλάκις την δημοσιότητα σε θέματα διαφθοράς , κακοδιαχείρισης  και άλλων σκανδαλών. Έχει χαρακτηριστεί ως η μοναδική «νησίδα» στην χώρα όπου ακόμα βασιλεύουν τα ρουσφέτια στις προσλήψεις , στις αναθέσεις μελετών και έργων καθώς και είναι η μοναδική εταιρεία που ΔΕΝ εφάρμοσε ποτέ το ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο  στους υπαλλήλους της. Επίσης «αυτοεξαιρεθηκε»  από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ……
Όλα αυτά τα χρόνια απολάμβανε την πλήρη ασυλία ένεκα ΤΑΙΠΕΔ και δρούσε στα όρια της νομιμότητας κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα τα πορίσματα του  Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης , όλες οι καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, «παραδόξως» έχουν παραμεληθεί λες και κάποιο «αόρατο χέρι» την προστατεύει….. Πιστεύω όμως ότι μετά από αυτή την...εγκύκλιο (sic!)  του Δ/ντος Συμβούλου μάλλον έχει «χαθεί το τόπι»……. 
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...

Τι να κάνει ο άνθρωπος , Σαμαρικος σημειωτέον????

Χάνεται η εξουσία κάτω από τα πόδια του και  οι υφιστάμενοι του τρέχουν στα διάφορα παράκεντρα της εξουσίας για να διαπραγματευτούν το … «τομάρι» τους…….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive