Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Διαγωνισμός pole dancing με 16 κοπέλες. Μονομαχία πάνω σε στύλο

Πανέμορφες κοπέλες θα μονομαχήσουν για το καλύτερο ακροβατικό τρικ πάνω στον στύλο, σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που γίνεται πρώτη φορά στη χώρα μας. Οσοι παρευρεθούν στον πρώτο αγώνα pole dancing, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν 16 καλλίγραμμες γυναίκες να εκτελούν εντυπωσιακά «κόλπα» σε σταθερό και περιστρεφόμενο στύλο!  Μπορεί κάποιοι να συνδέουν το pole dancing μόνο...
με την Ντέμι Μουρ και την αισθησιακή ταινία «Στριπτίζ», ωστόσο πια ο χορός πάνω σε στύλο έχει μπει στον χώρο της γυμναστικής και σύντομα αναμένεται να γίνει ολυμπιακό άθλημα (η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή το έχει συμπεριλάβει στις προτάσεις της για το 2016 στην κατηγορία της ακροβατικής)!
«Τα κορίτσια θα μονομαχήσουν σε ζευγάρια. Η μία θα προκαλεί την άλλη για την καλύτερη φιγούρα και νικήτρια θα είναι όποια κάνει την πιο εντυπωσιακή» λέει στην «Espresso» η υπεύθυνη της διοργάνωσης, Αρετή Παπαδοπούλου.
Οι 16 συμμετέχουσες στο πρώτο Pole Battle Tricks θα διαγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες: μεσαία, προχωρημένη και επαγγελματική. Τη νικήτρια θα κρίνουν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο pole dancing Μάρω Δαμδούμη, Αρετή Καρανίκα και Μαρίνα Κοσοφίδου, οι οποίες θα παρουσιάσουν η καθεμία από ένα μοναδικό show. «Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη χώρα μας οι αθλητές έχουν στη διάθεσή τους τέσσερα λεπτά για να κάνουν χορό, ακροβατική και γυμναστική. Ο διαγωνισμός αυτός διαφέρει στο γεγονός ότι οι αθλήτριες θα κάνουν καθαρά ακροβατικά τρικ και δεν θα υπάρχουν χορογραφίες. Το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό» συμπληρώνει η διοργανώτρια.
Και ανδρικές παρουσίες

Ο χορός στον στύλο αποτελεί ένα άθλημα με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας, και μάλιστα δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, καθώς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν φέτος και τρεις άντρες! «Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται γίνεται μια προσπάθεια να αντιληφθεί ο κόσμος ότι το pole dancing είναι ένα άθλημα, που αποτελεί μάλιστα πολύ καλή γυμναστική. Τον τελευταίο καιρό εξαπλώνεται γρήγορα, αποκτώντας πολλούς θαυμαστές» τονίζει η Αρετή Παπαδοπούλου.
Το Pole Battle Tricks διοργανώνεται στις 20.00 (30 Μαΐου) στο παλιό παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, που έχει μετονομαστεί σε WE sport & culture complex. Οι νικήτριες κάθε κατηγορίας θα πάρουν έπαθλα από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων θα δοθεί ένας ειδικός στύλος για το άθλημα, αξίας 300 ευρώ, από εταιρία που θεωρείται πρωτοπόρος στην κατασκευή τους, ενώ θα γίνει και επίδειξη ρούχων αποκλειστικά για pole dancers.

Νίκος Πιτσιακίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive