Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο Μπιθικώτσης κατακεραυνώνει τον Ρουβά για τη συναυλία του: "Το ερμηνευτικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαιώνει"!(PHOTO)

Ο Μπιθικώτσης κατακεραυνώνει τον Ρουβά για τη συναυλία του:
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σχολίασε την ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη. Ο τραγουδιστής σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Και επειδή άκουσα πολλά σχόλια πριν την εκδήλωση του τύπου "ας το πει πρώτα και μετά κρίνουμε ",τώρα λοιπόν όπως στα πλαίσια της ελευθερίας και της δημοκρατίας μπορεί ο καθένας να πειραματίζεται στην τέχνη ,έτσι και εγώ με ειλικρίνεια πιστεύω....
ότι θα μπορούσε να το είχε αποφύγει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης ο οποίος είναι πολύ ταλαντούχος κατά τα άλλα ,όχι όμως για να ερμηνεύσει Άξιον εστί σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή ..Το ερμηνευτικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαιώνει . Μπράβο ωστόσο για την προσπάθεια ..».

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive