Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αρχισε το μπικίνι πάρτι στο Instagram Πασαρέλα με μαγιό από τις τολμηρές κύριες της showbiz


Το καλοκαίρι -έστω και με κάποια τερτίπια του καιρού- έφτασε τελικά και το Instagram γέμισε μπικίνι, παραλίες και καλλίγραμμες παρουσίες. Οι πιο τολμηρές κυρίες της showbiz βούτηξαν ήδη στα δροσερά νερά της Αττικής και όχι μόνο, ενώ ο άτυπος διαγωνισμός για το πιο ωραίο μαγιό ξεκίνησε και φέτος. Υπήρξαν βέβαια κι εκείνες που φόρεσαν τα μπανιερά τους και απόλαυσαν απλώς το χάδι του ήλιου. Για τη στιγμή που θα φορούσε το μπικίνι της ζούσε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία εδώ και πολύ καιρό κάνει διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά της. Ετσι, με το που ανέβηκε η θερμοκρασία, φόρεσε το μαγιό της και απαθανάτισε τη στιγμή. 
Ξαπλώστρα

Εξίσου σέξι εμφανίστηκε στα social media και η Μαρία Κορινθίου, που επέλεξε κι εκείνη μπικίνι, ποζάροντας ξαπλωμένη νωχελικά στην ξαπλώστρα της. Δίχρωμο μαγιό φόρεσε και η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ήταν από τις θαρραλέες που έκαναν τις βουτιές τους. Εκείνη που έκανε τη διαφορά -δεν γνωρίζουμε βέβαια αν στη συνέχεια μπήκε στη θάλασσα- ήταν η Κατερίνα Στικούδη που για τις ανάγκες του νέου βιντεοκλίπ της φόρεσε μοβ μαγιό με πολλά κορδόνια, μοντέλο απαγορευτικό για ομοιόμορφο μαύρισμα. Ωστόσο κέρδισε πολλά likes στο διαδίκτυο....

Μπικίνι, γυαλιά με χρωματιστούς φακούς και ψάθινο καπελάκι ήταν το τρίπτυχο του beachwear για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια, που διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην εγχώρια showbiz, αν κρίνουμε από τα λίγα που βλέπουμε, επέλεξε μπικίνι με χρώματα που παραπέμπουν σε εξωτικά ηλιοβασιλέματα. Πριν από λίγες μέρες πάντως «φωτιές» άναψε και άλλο ένα μπικίνι. Ηταν εκείνο της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία πετάχτηκε έως την Κρήτη και αφού απόλαυσε το μπάνιο της, συνέχισε το πρόγραμμά της κάνοντας yoga, φορώντας το κίτρινο μαγιό της. Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει μπει ακόμη δυνατά στο «παιχνίδι» των αναρτήσεων, ωστόσο την είδαμε κι εκείνη με μπικίνι, να ποζάρει χαμογελώντας στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα, την οποία ονομάζει «προπονήτριά της».
Η αλήθεια είναι ότι αν και τα ολόσωμα μαγιό έχουν επιστρέψει στη μόδα, οι celebrities δεν τα έχουν τιμήσει προς το παρόν, εκτός από τη Νίκη Κάρτσωνα. Ενδεχομένως να θέλουν πρώτα να μαυρίσουν και στη συνέχεια να λανσάρουν τη μόδα του one piece. Φαν του μπικίνι λοιπόν είναι και οι ΝτορέτταΠαπαδημητρίου, Ζοζεφίν Γουέντελ, Σόφη Πασχάλη, Νίνα Λοτσάρη, Αλεξάνδρα Λοΐζου και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.
Οι «γάζες» της Δούκισσας που κοστίζουν 679 € 
Τα μπάνια της άρχισε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει βρει τον δικό της επίγειο παράδεισο και τον επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς επέλεξε ένα από τα πιο ακριβά μαγιό της αγοράς. Πρόκειται για το γαλάζιο μπικίνι του γνωστού γαλλικού οίκου Herve Legere (οι δημιουργίες του ξεχωρίζουν, καθώς θυμίζουν... γάζες), το οποίο συνολικά κοστίζει 679 ευρώ (368 το τοπ και 311 σλιπ)! Αν και η τιμή του είναι... απαγορευτική για τη μέση Ελληνίδα, ενδεχομένως η Δούκισσα να το απέκτησε ως προσφορά από την εταιρία, αφού οι celebrities -ειδικά οι καλλίγραμμες- έχουν και τα τυχερά τους. Πάντως η πανέμορφη παρουσιάστρια επιμένει στα two pieces μαγιό, καθώς αναδεικνύουν καλύτερα τη σιλουέτα της.
Η Οικονομάκου βάζει φωτιά στο Instagram
Αδιαμφισβήτητα η «βασίλισσα» των μαγιό και του καλοκαιριού της περσινής χρονιάς ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, αφού ο προσωπικός λογαριασμός της στο Ιnstagram έχει κάτι από... κατάλογο για swimsuits.

Ετσι, προκειμένου να κρατήσει και φέτος τον τίτλο της, η όμορφη ηθοποιός άρχισε από νωρίς τις εξορμήσεις στη θάλασσα.

Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος πρέπει να βρίσκεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει στη Μύκονο και εκείνη δεν μπορεί μακριά του. Ετσι, η Αθηνά γέμισε τη βαλίτσα της με μπικίνι και ολόσωμα και άρχισε την... πασαρέλα. Μάλιστα η φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με δίχρωμο μαγιό και λουλούδι στα μαλλιά έχει συγκεντρώσει έως σήμερα 11.000 likes!

Ελισσάβετ Κυρίτση

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive