Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας
Τελειωμό δεν έχει η απίστευτη τραγωδία με τη φονική έκρηξη που ισοπέδωσε το καφενείο στο χωριό Λουτρό Αμφιλοχίας στις 4 Φεβρουαρίου. Σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε και μετά τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα. Αιτία της ισχυρότατης έκρηξης φαίνεται πως ήταν η διαρροή στην φιάλη υγραερίου που ήταν τοποθετημένη στη σόμπα του καταστήματος. Ωστόσο, ο 67χρονος Αχιλλέας Παπαχαραλάμπους πάλευε να κρατηθεί στη ζωή από εκείνη τη μοιραία Τετάρτη...
αλλά τελικά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στο Αττικό νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν ένας από τους 15 θαμώνες που εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση δέκα μέτρων έξω από το μοιραίο καφενείο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και ένας από τους πέντε που τραυματίστηκαν σοβαρότερα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive