Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πάτρα: Κατέρρευσαν τα παιδιά στην κηδεία της μάνας τους

Πάτρα: Κατέρρευσαν τα παιδιά στην κηδεία της μάνας τους
Στον ανακριτή απολογείται σήμερα για την δολοφονία της συζύγου του το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Αγυιάς, ο 45χρονος Θ.Λ. O 45χρονος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς. Σε βάρος του ο εισαγγελέας στον οποίο μεταφέρθηκε την Κυριακή αργά το απόγευμα, άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η κηδεία της 48χρονης Γ.Σ τελέστηκε χθες Δευτέρα...
στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, με τραγικές φιγούρες τα τρία της παιδιά, τον 14χρονο που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον δράστη, που τελέστηκε το 2001 και τις δύο της κόρες από τον πρώτο της γάμο. Ο δράστης, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του, κόβοντας τις φλέβες του, έχει υποστηρίξει ότι ζήλευε παθολογικά την εν διαστάση σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive