Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΝΑΤΟΣ κι ο Φούχτελος!! Πεθύμησε την ΤΣΑΜΠΑ «Ρετσινούλα» και την Όλγα μας ο Φούχτελ

Νοστάλγησε την Ελλάδα ο εκλεκτός της κυρίας Μέρκελ, Γιοακίμ Φούχτελ και δεν κρατιέται. Εχει να πατήσει σε ελληνικό έδαφος από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και δεν τολμά να έρθει, αν δεν κλείσει πρώτα η συμφωνία.  Εως ότου όμως έρθει αυτή η πολυπόθητη ημέρα της συμφωνίας ο κ. Φούχτελ άρχισε τα τηλεφωνήματα σε διάφορους πολιτικούς με τους οποίους συνεργάστηκε (όπως τον Ευρ. Στυλιανίδη) και τους λέει συνεχώς πόσο του έλειψε η Ελλάδα, πόσο επιθυμεί να συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε με την ελληνογερμανική συνεργασία και διάφορα άλλα νοσταλγικά για τη χώρα μας.  Μεταξύ μας τώρα, ο κ. Φούχτελ (τον οποίο η κυρία Μέρκελ αποκαλούσε και… «Φούχτελο») πέραν όλων όσων έπραξε με την ελληνογερμανική συνεργασία, προφανώς θα του έχει λείψει και το χταποδάκι στα κάρβουνα, καθώς και η ρετσίνα. Τόσο πολύ αγάπησε τη ρετσίνα που «βάφτισε» μια Γερμανίδα συνεργάτιδά του… «Ρετσινούλα».

1 σχόλιο:

  1. O XOYΦΤΕΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΔΙ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive