Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στήνεται η πλαστική φυλακή που θα φέρει το χάραγμα

Credit-Card-SlaveryΗ ένταση της προπαγάνδας υπέρ της επιβολής των πληρωμών με πιστωτικές κάρτες, ως μοναδικό μέσο της πάταξης της φοροδιαφυγής συνεχίζεται καθημερινά. Εκτός από μοναδική λύση περιορισμού διαφυγόντων κερδών για το κράτος, η πιστωτική κάρτα προβάλλεται ως ασφαλέστερο μέσο συνδιαλλαγών απέναντι στις κλοπές των μετρητών από τυχόν ανέντιμους υπαλλήλους ή επίδοξους ληστές. Λες και δεν μπορούν οι απατεώνες να κλέψουν ηλεκτρονικά, από τους λογαριασμούς των πελατών, που έχουν πιστωτική. Λένε, ότι είναι πολύ πιο υγιεινό να πληρώνεις με την κάρτα από το να διασπείρεις μικρόβια πιάνοντας όλον αυτό τον όγκο των νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Άρα προστατεύεται και η υγεία σου, όταν χρησιμοποιείς την πιστωτική. Λες και την...
πιστωτική δεν θα την πιάνουμε με τα χέρια!
Βέβαια, αφού το επόμενο βήμα είναι να μπει η κάρτα μέσα στο σώμα μας, με άλλη μορφή, τότε πράγματι δε θα πιάνεις μικρόβια. Απλά θα έχεις βάλει μέσα σου οτιδήποτε βρώμικο επιλέξουν να σου εμφυτεύσουν οι κάθε λογής εταιρίες, που θα σου πλασάρουν αρχικά το καινοτόμο προϊόν.
Λένε επίσης ότι θα μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τις οικονομικές σου συναλλαγές και δε θα ψάχνεις δεξιά κι αριστερά να βρεις αποδείξεις και λογαριασμούς.
Δεν λένε όμως, ότι μαζί με σένα θα ελέγχουν τα οικονομικά σου και οι τράπεζες και οι εφορίες και όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βάσεις αυτών των δεδομένων.
Ούτε λένε, βέβαια, πως από το είδος των συναλλαγών, που κάνει ο κάθε καταναλωτής, οι έμπειροι αναλυτές μπορούν να συνθέσουν το προφίλ του κάθε ατόμου με καταπληκτική ακρίβεια, λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειές του, τη συμπεριφορά του, την κοινωνική του ζωή, την κατάσταση της υγείας του, την οικογενειακή του κατάσταση και πλήθος άλλες πληροφορίες ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους από κάθε ενδιαφερόμενο. Τρόπους, μέσω των οποίων θα μπορούσαν να ελέγξουν από την αγοραστική σου συμπεριφορά μέχρι και τους προσωπικούς σου λογαριασμούς.
Όλα αυτά και πλήθος άλλα, που συνεχώς επισημαίνονται στο prisonplanet.gr μας δείχνουν ότι η ωραιοποίηση της αντικατάστασης του φυσικού χρήματος με το πλαστικό χρήμα και η ένταση των δημοσιευμάτων που θέλουν να μας πείσουν όλους να ακολουθήσουμε, οπωσδήποτε, την δήθεν μόδα του εξωτερικού, όπου όλοι δήθεν χρησιμοποιούν μόνο κάρτες, κάθε άλλο παρά τυχαία ή αθώα μπορεί να θεωρηθεί.
Προβάλλοντας το πρόβλημα της φοροδιαφυγής οι παγκοσμιοποιητές μας δίνουν έτοιμη τη λύση που τους βολεύει. Όπως κάνουν πάντα. Και η λύση είναι πάλι η φάκα του πλαστικού χρήματος και της κάρτας πορτοφόλι. Κι όταν μπούμε όλοι μέσα σε αυτή τη φάκα, τότε θα έρθει η ώρα της επιβολής αντικατάστασης της κάρτας πορτοφόλι, από το χάραγμα του Αντιχρίστου παγκόσμιου ηγέτη, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο σύστημα, ως μέλη της ηλεκτρονικής κοινωνικής πραγματικότητας που θα επικρατεί.
Σε εκείνο το σημείο δε θα υπάρχει γυρισμός για κανέναν. Tότε ή θα παίρνεις το χάραγμα για να υπάρχεις στο σύστημα ή θα το αρνείσαι για να υπάρξεις κοντά στο Χριστό. Θα διαλέγεις το θάνατο ή τη Ζωή. Θα πρέπει να διαλέξεις να «πεθάνεις» πριν πεθάνεις, ώστε να μην πεθάνεις, όταν πεθάνεις.
http://www.prisonplanet.gr/
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive