Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τα όπλα κατά του καρκίνου βρίσκονται στην αυλή και στο ντουλάπι του σπιτιού μας

karkinos
Όπως γνωρίζεται πολλοί είναι πλέον οι ιατροί σε όλον… τον κόσμο που πιστεύουν ότι η χημειοθεραπεία πλέον δεν αποτελεί λύση για την καταπολέμηση του καρκίνου, γιατί μαζί με τα ξερά (καρκινικά κύτταρα) καίει και τα χλωρά (τα υγιή). Πριν από μερικές ώρες αναδημοσιεύθηκε στην Αμερική η έρευνα του Δρ. Warburg (του μεγαλύτερου ογκολόγου της δεκαετίας του 1930), ο συνδυασμός δύο κοινών υλικών, που ειδικά στην Ελλάδα, βρίσκονται στο σπίτια όλων μας, είναι δυνατότερος κατά 10.000 φορές από τις χημειοθεραπείες....
<< Αυτό το ποτό σώζει ζωές και έχει αποδειχθεί σε εκατοντάδες μελέτες, αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν ότι το ποτό είναι τόσο εκπληκτικό. Οι άνθρωποι απλά δεν πιστεύουν, ίσως επειδή είναι ένα πολύ προσιτό και φθηνό φαγητό ότι είναι πραγματικά έτσι>>
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ.
. Γνωρίζατε ότι το λεμόνι και μαγειρική σόδα μπορεί να είναι ισχυρότερη από τη χημειοθεραπεία; Ο συνδυασμός του λεμονιού και μαγειρική σόδα έχει αποδειχθεί ο ισχυρότερος “δολοφόνος” του καρκίνου από τη χημειοθεραπεία κατά περίπου 10.000 φορές.
Γιατί κανείς δεν μας είπε τίποτα γι ‘αυτό;
Λοιπόν, επειδή δεν υπάρχει κέρδος από υγιείς ανθρώπους. Η βιομηχανία του καρκίνου θέλει να ξοδεύουν άνθρωποι, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία κλπ. Με αυτό το απλό “φάρκακο” δεν θα ξοδεύουν τίποτα. Είναι τόσο εύκολο.
Πως λειτουργεί;
Ο οργανισμός παράγει ένα ισχυρά αλκαλικό περιβάλλον στο οποίο κύστες και όγκοι απλά δεν μπορεί να κατοικήσουν. Συγκεκριμένα, κύστες και όγκοι τρέφονται με τις ουσίες που δημιουργούν όξινο περιβάλλον στο σώμα και εφ ‘όσον το σώμα είναι όξινο ο όγκος μπορεί να αυξηθεί. Αλλά μόλις σταματήσει η ροή της οξύτητας στο σώμα ο όγκος δεν έχει φαγητό και γίνεται στάσιμος. Ως εκ τούτου, η σόδα σε συνδυασμό με λεμόνι είναι ένα εξαιρετικός μαχητής κατά του καρκίνου λόγω της αλκαλικής δράσης.
Τι ανακάλυψε από τον Δρ Warburg;
Ο Δρ Warburg ανακάλυψε ότι ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα των αντι-φυσιολογικών τρόπων ζωής. Διατροφή με τρόφιμα που προκαλούν όξυνση σε συνδυασμό με τη σωματική αδράνεια του σώματος δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον φτωχά οξυγονωμένο. Η οξύτητα στο κύτταρο εκτοπίζει το οξυγόνο και η έλλειψη οξυγόνου δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον. «Αν έχετε πολύ υψηλή οξύτητα, αυτόματα θα λείπει το οξυγόνο στο σώμα, το όξινο περιβάλλον είναι ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο, είπε ο Δρ Warrburg. «Και αν αφαιρέσουμε το 35% του οξυγόνου, τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να δημιουργηθούν μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Στο έργο του «Ο μεταβολισμός των όγκων,” ο Δρ Warburg έδειξε ότι όλες οι καρκινογόνες μορφές πληρούν δύο βασικές προϋποθέσεις: την οξύτητα του αίματος και υποξία (έλλειψη οξυγόνου). Βρήκε ότι τα κύτταρα του όγκου είναι αναερόβια (δεν αναπνέουν οξυγόνο) και δεν μπορούν να επιβιώσουν σε παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων οξυγόνου. Καρκινικά κύτταρα μπορούν να επιβιώσουν μόνο με τη βοήθεια της γλυκόζης σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Ως εκ τούτου, ο καρκίνος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μηχανισμό άμυνας, που χρησιμοποιούν τα κύτταρά μας για να επιβιώσουν σε ένα όξινο περιβάλλον χωρίς οξυγόνο.
Τι επηρεάζει την αύξηση της οξύτητας του σώματος και την εμφάνιση του καρκίνου;
Η απάντηση είναι πολύ απλή: τα τρόφιμα. Τι να φάτε σε μικρότερες ποσότητες;
Ραφιναρισμένη ζάχαρη και όλα τα παράγωγά της. Είναι το χειρότερο, επειδή δεν υπάρχει πρωτεΐνη, λίπος, βιταμίνες, ανόργανα άλατα όχι μόνο εξευγενισμένοι υδατάνθρακες, οι οποίοι βλάπτουν το πάγκρεας.
Κρέας (όλα τα είδη), ζωικά προϊόντα – γάλα και το τυρί, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι κλπ
Εξευγενισμένο αλάτι, καθαρισμένο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του, όπως τα ζυμαρικά, τα κέικ, τα μπισκότα και ούτω καθεξής. Ψωμί, βούτυρο, η καφεΐνη, το αλκοόλ, όλα τα βιομηχανικά επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα οποία περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, αρώματα, σταθεροποιητές, κλπ
Αντιβιοτικά και γενικά όλα τα ναρκωτικά.
Τι να φάτε περισσότερο; Μαγειρική σόδα και λεμόνι, φρούτα και Όλα τα ωμά λαχανικά. Αμύγδαλα. Δημητριακά ολικής αλέσεως. Μέλι. Πράσινα φυτά, ΠΟΛΥ Νερό. Είναι σημαντικό για την παραγωγή του οξυγόνου.
Τι να κάνετε;
ΑΣΚΗΣΗ. Όχι απαραίτητα να διαλύεστε στο γυμναστήριο. Μια βόλτα με τα παιδιά, μια βόλτα το πάρκο, αρκεί να περπατάτε σε καθαρό περιβάλλον (μέσα σε άλση, κοντά στη θάλασσα κλπ) τουλάχιστον για 40 λεπτά, κάθε μέρα. . Η άσκηση βοηθά στη διατήρηση της αλκαλικότητας του σώματος επειδή δίνει οξυγόνο σε όλο το σώμα.
Ως εκ τούτου, εάν πάσχετε από αυτήν την ασθένεια, ξεκινήστε την αλκαλοποίηση του σώματος. Η σόδα και τα λεμόνια βρίσκονται παντού.
http://polemiko-imerologio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive