Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Μοναστηράκι η πλατεία Ταμ-Ταμ;

300515-monasthrakiΗ κρίση που μαστίζει σήμερα την χώρα μας δεν είναι μόνον οικονομική, είναι πρωτίστως ηθική και πολιτιστική. Όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις πολλών νεοελλήνων χαρακτηρίζονται από ελαφρότητα και ξενομανία και μιμητισμό κυρίως υποδεέστερων «πολιτισμών». Όποιος τον τελευταίο καιρό είχε την ατυχία να περπατήσει στην πλατεία Μοναστηρακίου θα μείνει αποσβολωμένος από την κατάντια και τον ξεπεσμό όχι μόνον του κράτους αλλά και του απλού Έλληνα πολίτη. Νέα παιδιά χτυπιόνται κυριολεκτικά κάτω από τους ήχους αφρικανικών Ταμ-Ταμ παρέα με λαθρομετανάστες. Στους γύρω δρόμους αλλά και στην πλατεία προκλητικοί Αφρικανοί λαθραίοι παρενοχλούν νέες Ελληνίδες αλλά και λευκές ως επί το πλείστον τουρίστριες...
καθώς και ζευγάρια με σκοπό να τους πουλήσουν την άχρηστη και εν πολλοίς κλεμμένη πραμάτεια τους. Εκεί έχουν φέρει την κατάσταση οι κρατούντες αλλά και τα αποχαυνωτικά ΜΜΕ να νομίζουν οι κάθε λογής λαθραίοι εισβολείς ότι επειδή τους ανεχόμαστε γοητευόμαστε κιόλας από αυτούς και την υποκουλτούρα τους.
Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα αλλά και Ευρωπαίο (όχι με την γεωγραφική έννοια του όρου) πολίτη κάτω από την σκιά της Ακρόπολης στη πόλη του Σωκράτη, του Πλάτωνα, αλλά και των χιλιάδων φιλοσόφων λαό ποιητών- αρχαίων και νεότερων να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη και μάλιστα με την συμμετοχή και την ανοχή Ελλήνων.
Ίσως τελικά η επερχόμενη πτώχευση να είναι το μικρότερο κακό ή μήπως θα κάνει και καλό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive