Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ποια χώρα έβαλε μικρή αγγελία και ζητά… δήμιους! Να τους στείλουμε τους Σαμαροβενιζέλους

Ποια χώρα έβαλε μικρή αγγελία και ζητά… δήμιους!
Το γύρο του κόσμου κάνει η… προκήρυξη την οποία εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας για την πρόσληψη οκτώ νέων εκτελεστών. Οι καταδικασμένοι σε θάνατο στη Σαουδική Αραβία συνήθως εκτελούνται δημοσιώς, διά αποκεφαλισμού με σπαθί. Ωστόσο, η αυξημένη ζήτηση έχει αναγκάσει το Υπουργείο να ζητήσει την πρόσληψη νέων. Οι νεοπροσληφθέντες δήμιοι θα έχουν θέση...
«θρησκευτικού αξιωματούχου» και θα λαμβάνουν τον κατώτατο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων, διευκρινίζεται στον ιστότοπο όπου αναρτώνται οι θέσεις εργασίας του δημόσιου τομέα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Αμνηστίας, το 2014 το ισλαμικό βασίλειο ήταν η τρίτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό εκτελεσθέντων, μετά την Κίνα και το Ιράν και ακολουθούσαν το Ιράκ και οι ΗΠΑ. Ένας άνδρας που αποκεφαλίστηκε την Κυριακή ήταν ο 85ος που εκτελέστηκε φέτος. Πέρσι, όλη τη χρονιά, εκτελέστηκαν συνολικά 88 άνθρωποι, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW), όμως η Διεθνής Αμνηστία ανέφερε ότι οι εκτελέσεις ήταν τουλάχιστον 90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive