Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΧΩΡΙΣ ... ΧΑΠΑΚΙΑ: Η Αργεντινή είχε νόμισμα κλειδωμένο με το .Ευρώ!

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/05/wpid-20150521013506.jpg?w=300&h=171

Μιλάμε οτι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και παπαγάλοι. Ο Βρούτσης λίγο πριν στο Mega υποστήριξε ότι η Αργεντινη είχε νόμισμα κλειδωμένο με το Ευρώ (!!!) και μολις ξεκλείδωσε, η χώρα καταστράφηκε (!!!) Ποιός το έκανε; Ο «πρόεδρος Ροντρίγκεζ»!! (Ναι ο επιθετικός της Ρεάλ ο Χαμές Ροντρίγκεζ…Α ρε Γιάννη τόσα χρόνια μυαλό δεν έβαλες) (DJJS)
Και δεν βρέθηκε ένας, Ένας, από τους παρουσιαστές, το κοντρόλ, τον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη, τα Νεφελίμ, τους Τζεντάϊ....
Δηλαδή σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ένας τέως υπουργός υποστηρίζει ότι υπήρχε Ευρώ όταν καταστράφηκε η Αργεντινή, ότι υπήρχε πρόεδρος Ροντρίγκεζ που έβγαλε την Αργεντινή από το Ευρώ και μετά αναρωτιόμαστε πως βρίσκονται 5% γίδια για να ψηφίζουν Θεοδωράκηδες.
Και αυτοί κυβερνούσαν.

Για την ιστορία …. (DJJS)
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Κάρλος Μένεμ ξεκίνησε τις διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων και μετά από ένα δεύτερο επεισόδιο υπερπληθωρισμού το 1990, ζήτησε τη συνδρομή του οικονομολόγου Ντομίνγκο Καβάγιο, ο οποίος επέβαλε σταθερή ισοτιμία πέσο-δολαρίου το 1991 και υιοθέτησε μακροπρόθεσμες πολιτικές αγοράς, καταργώντας τον προστατευτισμό και επιχειρηματικούς κανονισμούς, επιταχύνοντας τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις συνέβαλαν σε σημαντικές αυξήσεις των επενδύσεων και της ανάπτυξης με σταθερές τιμές για το μεγαλύτερο διάστημα της δεκαετίας του '90. Η σταθερή αξία του πέσο όμως μπορούσε να διατηρηθεί μόνο με τη χρήση δολαρίων στην εγχώρια αγορά, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση του εξωτερικού χρέους. Το 1998 όμως, μία σειρά διεθνών κρίσεων στην οικονομία και η υπερεκτίμηση του πέσο προκάλεσαν σταδιακά μία εγχώρια οικονομική κρίση. Η αίσθηση της σταθερότητας και ευημερίας που επικρατούσε υποχώρησε γρήγορα και με το τέλος της θητείας του το 1999, ο Μένεμ δεν ήταν καθόλου δημοφιλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive