Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σουηδοί τουρίστες χόρεψαν συρτάκι στο αεροδρόμιο της Καβάλας – ΒΙΝΤΕΟ

Σουηδοί τουρίστες χόρεψαν συρτάκι στο αεροδρόμιο της Καβάλας – ΒΙΝΤΕΟ
Ένα μεγάλο πάρτι έστησαν στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» για την υποδοχή του πρώτου γκρουπ τουριστών που κατέφθασε από τη Σουηδία στην Καβάλα, το πρωί του Σαββάτου. Τους δεκάδες Σουηδούς τουρίστες υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Αμοιρίδης, μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστα Αντωνιάδη, καλωσορίζοντάς τους στην περιοχή...
ευχόμενοι παράλληλα καλή διαμονή. Η συνέχεια ωστόσο φάνηκε να ξαφνιάζει τους επισκέπτες από τη Σουηδία μιας και στον χώρο αναμονής είχε στηθεί μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα από την περιοχή, όπως γλυκά, λάδι, ελιές, πετιμέζι και κρασιά ενώ ακολούθησε χορός με παραδοσιακούς ήχους από την περιοχή αλλά και συρτάκι, στο οποίο συμμετείχαν με μεγάλη χαρά οι τουρίστες. Όπως εξήγησε ο κ. Αμοιρίδης στόχος του welcome party ήταν η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στους τουρίστες, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή που επισκέφθηκαν και να νιώσουν καλοδεχούμενοι. Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Αμοιρίδης, τόνισε πως το άνοιγμα προς τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης αποτελεί έναν από τους στόχους της Περιφέρειας, καθώς σημείωσε πως η προσέλκυση τουριστών από εκείνες τις περιοχές μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή εσόδων για την τοπική κοινωνία.  Δείτε το βίντεο:
Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive