Τρίτη 5 Μαΐου 2015

"Εντολή" Σαμαρά να την κάνουν ΠΟΛ.ΑΝ. Πώς Άδωνις και Δένδιας συρρικνώνουν κι άλλο τη ΝΔ

georgiad-dendias__article
Αιχμές κατά του Νίκου Δένδια και γενικότερα όσων αμφισβητούν την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά άφησε ο δεύτερος τη τάξει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Κυριακής, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ως στέλεχος της «σκληρής δεξιάς πτέρυγας» στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά έναντι της εσωκομματικής αμφισβήτησης, αναφέρθηκε..
σε παλαιότερη εμφάνιση του Νίκου Δένδια στην ίδια εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας ότι «δεν θα βγάλουν τα κανάλια αρχηγό στη Ν.Δ.». Κάλεσε παράλληλα, όποιον επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ., να το πράξει διά μέσου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Δένδια, ο οποίος είχε εμφανιστεί στη συγκεκριμένη εκπομπή μόνος ως συνεντευξιαζόμενος και όχι σε πάνελ καλεσμένων. Χαρακτήρισε ωστόσο τον κ. Δένδια «φίλο» του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive