Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Άννυ

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Άννυ

Για πρώτη φορά μέσα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, σπάει την σιωπή της, η μητέρα της Άννυ. Οργισμένη, μιλάει για τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος σκότωσε και εξαφάνισε την 4χρονη με έναν φρικιαστικό τρόπο. Μάλιστα, απειλεί πως θα του κάνει ό,τι έκανε και στο αγγελούδι της.
«Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου, ο μ@λ@κ@ς, ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει. Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου....

εκεί θα πάω στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει… Θα τον κόβω σιγά σιγά. Θα του βγάλω τα νύχια πρώτα».
Η 25χρονη εξηγεί το γιατί άφησε την μικρούλα στον 27χρονο παιδοκτόνο και έφυγε ταξίδι στη Γερμανία, ενώ ήξερε τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες καθώς και τον βίαιο χαρακτήρα του.

«Με την συμφωνία να κρατήσει το παιδί η μάνα του ήταν όλα. Η μάνα του το έπαιρνε για 15 μέρες, ήταν στην μάνα του, αυτός πήγε και το πήρε από εκεί».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ήξερε για το τραγικό τέλος της κόρης της, ενώ δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση φρίκης… Όπως ισχυρίζεται, ο φίλος του πατέρα, ο οποίος αποκάλυψε και την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μικρής, τον εκβίαζε, ζητώντας του πέντε χιλιάδες ευρώ για να μην μιλήσει.

«Δεν μου είπε γιατί το σκότωσε, ποτέ δεν μου είπε τέτοιο πράγμα, ποτέ. Τώρα έμαθα τις λεπτομέρειες ο Σταύρος (σ.σ. Γεωργίου- δικηγόρος) μου τα είπε. Ο Ν… (φίλος του πατέρα) ήξερε και του ζήταγε λεφτά για να μην το πει σε μένα. Πέντε χιλιάδες ευρώ του ζήταγε, πέντε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive