ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω
1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong-Thrakon
Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Έλληνας προϊόντα από τις παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.
Eιναι παλιο παιδια ...μην ποσταρετε κατι ειδικα αν δεν εχετε τσεκαρει πρωτα...μου κανει εντυπωση που βαζετε την αμστελ που προσφατα αποφασισε αυξησεις στους χαμηλομισθους..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Είναι ένα άρθρο δίχως πηγές για τις πληροφορίες που παρέχει. Αναγνώστες του άρθρου, πριν γράψετε το οποιοδήποτε σχόλιο ελέγξατε αν όντως υπάρχουν τα παραπάνω ονόματα στη λίστα εργαζομένων των αντίστοιχων εταιρειών?Επίσης, οι πολυεθνικές εταιρείες είναι παγκόσμιας εμβέλειας εταιρείες. Επομένως γιατί να τους "τιμωρήσουμε" εμείς αν θέλουν να μειώσουν το μισθό σε άλλη χώρα? Το άρθρο αναφέρει "Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Έλληνας προϊόντα από τις παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.", αλλά για ποιο λόγο? Εδώ δεν αντιδρούμε για τα χαράτσια, τη ΔΕΗ, κλπ θα αντιδράσουμε σε πολυεθνικές που ενδεχομένως η μείωση να μην αναφέρεται στην Ελλάδα αλλά και τα κέρδη έρχονται από πολυεθνικές αγορές?!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι μισές από αυτές τις εταιρείες έχουν προβεί σε διάψευση της είδησης. Κάτι δεν μου κτυπάει καλά σε αυτό το δημοσίευμα του βήματος. Αθηναικη ζυθοποιό, Maria (μισό), Βιόλες, Friesland (noynoy), Philip moriss (papastratos) έχουν την παραγωγή στην Ελλάδα. H Unilever δήλωσε ότι θα φέρει την παραγωγή ακόμα 100 κωδικών στην Ελλάδα, ενώ η Henkel σε συνεργασία με την Ρολκο ξαναφέρνει μετά από 15 χρονιά την παραγωγή των Ντιξαν + Νεοματ στην Ελλάδα. Μου φαίνεται σαν ψευδό δημοσίευμα πληρωμένο από τους μεταπράτες ώστε να χτυπηθεί ότι έχει απομείνει από την Ελληνική παραγωγή.
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτα που γραφετε, η αληθεια ειναι οτι καποιες απο τις παραπανω εταιρειες οπως η γιουνιλιβερ η μπικ αλλα και η αθηναικη συνεχίζουν να επενδύουν , κρατούν τα εργοστάσια στην Ελλάδα και να διατηρούν τους μισθούς των εργαζομένων στα ίδια επίπεδα, παρʼ όλη την κρίση!
ΑπάντησηΔιαγραφήγια την πατρα μαθαμε για το ελληνικο κριθαρι μαθαμε για την συνεργασια με το πανεπιστημιο θεσσαλονικης μαθαμε ...γιατι ομως η αθηναικη ζυθοποιια κανει τετοια πραγματα ..σε αντιθση με το παραπανω ποστ ; καποιος λεει ψεματα ..αυτο ειναι σιγουρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ κατασταση ειναι τραγικη..συνεχιζοντας αυτη την επιθεση μονο στους συνανθρωπους μας κανετε κακο, δεν μπορειτε να το καταλαβετε ;
ΑπάντησηΔιαγραφή