Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Κούγια με το δήμαρχο Κορινθίων

2015-05-06 13.35.40
Παρακολουθήστε από το eKorinthos.gr ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου όπου ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρεται στους λόγους που στην ουσία η Κόρινθος αποκτά μια νέα ομάδα με το ΑΦΜ της Παναχαϊκής μιας και όπως είπε ο τόπος και ο κόσμος δίνουν το όνομα σε αυτή! Μάλιστα μας είπε πως άμεσα τα χρώματα της φανέλας θα είναι αυτά της...
Ιστορικής Κορίνθου και κάλεσε τους οπαδούς να φωνάξουν ΦΟΡΤΣΑ ΜΠΑΡΤΣΑ από τα επομενα κιολλας παιχνίδια που θα γίνουν στο στάδιο της Κορίνθου! Η νέα αρχή θα γίνει από την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Μάιου του 2015, όπου στις 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ο ποδοσφαιρικός αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην super league,μεταξύ της νέας ομάδας της Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την Κυριακή, 17 Μαΐου του 2015, για τον ίδιο σκοπό ο επόμενος αγώνας μεταξύ πάλι της ομάδας Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Απόλλωνα Σμύρνης(Αθηνών).
http://ekorinthos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive