Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ

Βόλος: Συνελήφθησαν οι ληστές του Διστόμου - Ένας νεκρός

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για τον εντοπισμό και της σύλληψη των ληστών του Διστόμου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Αγχίαλο και σε αυτή συμμετείχαν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των ΕΚΑΜ....
 Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, στόχος της Αστυνομίας είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα, του Σπύρου Δραβίλα, του Γιώργου Πετρακάκου και του Σπύρου Χριστοδούλου.
Οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει την μεζονέτα όπου διέμεναν οι ληστές και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και προτού εισβάλουν στο εσωτερικό της ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. 
Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ένας εκ των ληστών αυτοκτόνησε.
Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Γιώργος Πετρακάκος οι οποίοι δεν προέβαλλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους. 
Αντίθετα ο Σπύρος Δραβίλας προέβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του πυροβολώντας κατά των αστυνομικών ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα και όπλα.
Σημειώνεται ότι ένας εκ των συλληφθέντων ήταν στενός συνεργάτης του καταζητούμενου κακοποιού, Βασίλη Παλαιοκώστα και μάλιστα είχε λάβει μέρος και στην απόδραση με το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive