Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ

Αγία Βαρβάρα: Παρέσυρε και σκότωσε λάθος άνθρωπο

Τραγικές διαστάσεις έλαβε ο καβγάς μεταξύ δύο γύφτων, στην Αγία Βαρβάρα, το πρωί της Παρασκευής. Ήταν γύρω στις 10:00, όταν οι φωνές των δύο ανδρών σήκωσαν στο πόδι τους κάτοικους της περιοχής. Όμως, η κατάσταση άμεσα φάνηκε να εκτονώνεται. Ωστόσο, το θέμα δεν είχε λήξει για τον έναν εκ των δύο εμπλεκόμενων, ηλικίας 22 περίπου ετών, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητό του...
και άρχισε να τριγυρνά στην περιοχή, αναζητώντας τον άνδρα που λίγο νωρίτερα είχαν λογομαχήσει.
Κάποια στιγμή, πιστεύοντας πως εντόπισε τον στόχο του, επιτάχυνε το αυτοκίνητό του και παρέσυρε έναν κάτοικο της περιοχής -άσχετο με το περιστατικό-, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Έπειτα, εγκατέλειψε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Παρόλο που οι αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ο δράστης κατάφερε να γίνει καπνός.
Εν συνεχεία, οι εξαγριωμένοι περίοικοι πήγαν στο κατάστημα του νεαρού και το έκαναν «γυαλιά καρφιά».
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο, υπό τον φόβο νέας έντασης, με τις Αρχές, αλλά και τους κάτοικους της περιοχής να κάνουν λόγο για ενδεχόμενες πράξεις αντεκδίκησης από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive