Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ο Δημήτρης Μάρδας απαντά στο δημοσίευμα για τα 80.000 ευρώ. BINTEO

Ο Δημήτρης Μάρδας απαντά στο δημοσίευμα για τα 80.000 ευρώ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας απαντά στο δημοσίευμα της Bild που ανέφερε ότι αυτός είναι το μέλος της ελληνικής κυβέρνησης που έβγαλε στο εξωτερικό το Μάρτιο 80.000 ευρώ. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με αφορμή το δημοσίευμα της Bild ο κ. Μάρδας είπε καταρχάς ότι θα προβεί στις εξής κινήσεις:...
Πρώτον θα καταθέσει αντίγραφο του πόθεν έσχες του, δεύτερον, θα ζητήσει από τη Eurobank κίνηση των λογαριασμών του από τον Ιανουάριο και μετά και θα το καταθέσει στο γραφείο του πρωθυπουργού και τρίτον θα ζητήσει από την ίδια τράπεζα βεβαίωση ότι από τον Ιανουάριο και μετά δεν υπάρχει τέτοια κίνηση (δηλαδή, έμβασμα στο εξωτερικό).
Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι έχει χρήματα στο εξωτερικό, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι τα χρήματα που μεταβιβάζονται μέσω τραπεζικού συστήματος είναι νόμιμα, φορολογημένα κανονικότητα.
Σχετικά με το πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απάντησε: Νοέμβρης, Δεκέμβρης, έστειλα πολύ λίγα χρήματα στο εξωτερικό γιατί ήταν να φύγει η κόρη μου να πάει να κάνει μεταπτυχιακό. «Δεν έχει σχέση με τράπεζα στο Λουξεμβούργο» συμπλήρωσε και κατέληξε: «Μετά τον Γενάρη δεν έγινε καμία κίνηση».
Ο κ. Μάρδας ανέφερε επίσης ότι θα κινηθεί νομικά, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Bild και ενός ακόμη ελληνικού μέσου ενημέρωσης που έγραψε το όνομά του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive