Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Έκτακτο: Αναταραχές στις φυλακές Κορυδαλλού - 2 Νεκροί,21 τραυματίες

Έκτακτο: Αναταραχές στις φυλακές Κορυδαλλού - 2 Νεκροί

Έκτακτο: Αναταραχές στις φυλακές Κορυδαλλού - 2 Νεκροί και περισσότεροι από 21 τραυματίες μετά από εκτεκταμένη σύρραξη στις φυλακές Κορυδαλλού στην πτέρυγα Γ. Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ομάδα αποτελούμενοι από Αλβανούς και Άραβες κινήθηκε εναντίον μιας ομάδας Πακιστανών και δεν...
άργησαν να έρθουν τα χειρότερα.
Κατά τις συμπλοκές χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια και τραυματίστηκαν περισσότερα είκοσι άτομα, δύο από τα οποία, από το Πακιστάν, υπέκυψαν λίγο αργότερα στα τραύματά τους.
«Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά και πολύ γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε με τραγικά αποτελέσματα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 21 τραυματίστηκαν».
Τα αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Κυριακής στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και προτού κλείσουν οι πόρτες των κελιών.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στον χώρο έσπευσε ο γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης.

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.

Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι που αναμένεται να μεταφερθούν για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive