Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Βιντεο με απόπειρα Μουσουλμάνου να βιάσει 13χρονη!

Mohammad Khaliqi

Η αστυνομία συνέλαβε έναν μουσουλμάνο άνδρα που κατηγορείται   για απόπειρα βιασμού 13χρονης που επέστρεφε σπίτι από το σχολείο. Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί ως Mohammad Khaliqi, 31 ετων . Η θρησκεία του Ισλάμ επιτρέπει να νυμφεύονται κορίτσια από την ηλικία των 8 ετών. Αυτός είναι που αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για κλοπή, και απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης....
Την Τρίτη, ο άνθρωπος που ακολούθησε την κοπέλα που περπατούσε στο σπίτι από το σχολείο. Είπε στους ανακριτές ότι ανάγκασε το παιδί να πιάσει στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της, τον εμπόδισαν και έφυγε πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Η κοπέλα στη συνέχεια κλείδωσε την πόρτα μετά κρύφτηκε σε μια ντουλάπα  και έστειλε μύνημα στον πατέρα της: «Μπαμπά ΕΛΑ σπίτι τώρα. Κάποιος τύπος προσπάθησε να με βιάσει. «Η επίθεση πιάστηκε στο σύστημα επιτήρησης σπίτι της οικογένειας. (Video παρακάτω)
http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive