Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ποιά είναι η Tσαούσα Ανθυπολοχαγός που «ψάρωσε» ακόμη και τον …Πρόεδρο; ΒΙΝΤΕΟ

YL98vSG
Μάχιμη και μάλιστα πρώτης γραμμής είναι η Ανθυπολοχαγός Πεζικού που παραβρέθηκε στην υποδοχή του Στρατιωτικού Τμήματος  του Προέδρου της Δημοκρατίας  στο φυλάκιο των Κήπων ! Καταγόμενη από την περιοχή του Έβρου και υπηρετώντας στο Λόχο Προκαλύψεως παρακαλώ!!! Η Μίκα Ελισάβετ ,αρχαία Ανθυπολοχαγός με την βροντερή φωνή και οπλισμένη μέχρι τα μπούνια ,σάστισε...
με το Παράστημα της ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (φώτο)
33
…που καθημερινά έχει δίπλα του  τους  Εύζωνες  του  Προεδρικό Μέγαρο! Ακόμη και το Ευχαριστώ της Ελισάβετ μοιάζει με διαταγή και όχι με ευχαριστήριο …Από  κοντά παρακολουθούν και καμαρώνουν από ότι τουλάχιστον δείχνει η φωτογραφία ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο στοιχείο του) και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος !
Με τέτοια Στελέχη είναι φυσικό να  καμαρώνει Η  Ηγεσία του Στρατεύματος  αλλά και η υπερηφάνεια των Ακριτών πολιτών του  Έβρου δεν  φαίνεται  να είναι τυχαία !
Η Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού  καταγόμενη από τον Έβρο  και η ίδια ,τους  αντιπροσώπευσε πλήρως και έκανε αυτούς εδώ τους Ανθρώπους, που κάποιοι λένε ότι δεν είναι από τυχαία φάρα ακόμη ποιο Υπερήφανους !
Μπράβο στην Ελισάβετ είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να συγκριθούν στη Λεβεντιά μαζί σου…Μας έδωσε και εμάς μια στάλα ηθικό από το ηθικό σου !
Καμαρώστε την Ελισάβετ να αναφέρεται στον Πρόεδρο  στο  video που ακολουθεί …1: 50′
http://veteranos.gr/pia-ine-tsaousa-anthipolochagos-pou-psarose-akomi-ke-ton-proedro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive