Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

"Θα προτιμούσα το παιδί μου να έχει πεθάνει"! Η σοκαριστική εξομολόγηση της μητέρας του παιδιού με την σπάνια πάθηση (PHOTOS)

Ο 12χρονος Mahendra Ahirwar από την κεντρική Ινδία υποφέρει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση με αποτέλεσμα το κεφάλι του να κρέμεται σε γωνία σχεδόν 180 μοιρών από το υπόλοιπο σώμα του....

His neck is bent and his head hands from his body
"Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι, είναι καταστροφικό" παραδέχεται με πόνο ψυχής ο πατέρας του,Mukesh, ενώ η μητέρα του, Sumitra, προχωρά ένα βήμα παραπέρα μιλώντας στην Daily Mail: "Δεν είναι ζωή αυτή, κάθεται σε μια γωνιά του σπιτιού όλη μέρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί και αναγκάζομαι να τον κουβαλάω παντού. Είναι ήδη 12 ετών, τί θα γίνει όταν μεγαλώσει κι άλλο;"
Family: Mahendra pictured with his mother Sumitra (left), sister Manisha (second from left), and brothers Surendra (second from right) and Lalit (right)
"Αν οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν μια λύση, τότε θα ήταν καλύτερα να τον πάρει κοντά του ο Θεός. Θα προτιμούσα να είχε πεθάνει εξαρχής παρά να υφίσταται όλο αυτό το μαρτύριο"
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στο AthensMagazine.gr
Mahendra's mother Sumitra Ahirwar, pictured here with her son, says watching his life is 'devastating'

Mukesh (pictured carrying his son) has borrowed money from friends and relatives to help find medical treatment for Mahendra
Mahendra
Mahendra pictured with his father Mukesh (left),  mother Sumitra (seated) and brothers Lalit (centre) and Surendra (second from left)
Sumitra has now lost all hope of a treatment being found for her son and says: 'If doctors cannot treat my son it is better that God takes him'
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive