Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Συγκλονίζει το σημείωμα της Μαρίας: ΔΕΙΤΕ Τι γράφει η νεαρή κοπέλα που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα, κατάθεση ψυχής, αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Μαρία, η νεαρή κοπέλα που είχε ερωτευτεί ο αδικοχαμένος νέος από την Κρήτη αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στον ερωτά του. Η κοπέλα, που σπουδάζει στα Ιωάννινα, εμφανίζεται να αφιερώνει στο σημείωμά της λίγα λόγια αγάπης για τον 20χρονο φοιτητή....
Σύμφωνα με την εφημερίδα αγορά, στο σημείωμα από μαθητικό τετράδιο, το οποίο άφησε στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη, η νεαρή κοπέλα έχει ζωγραφίσει καρδούλες, υπογράφει ως «Μαρία Σ., Θεσσαλονίκη» και τονίζει με νόημα πως δεν ήθελε να τον αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο... «Καλό Παράδεισο, Βαγγέλη!!! Δεν ήθελα να σε αγαπήσω με αυτό τον τρόπο, Βαγγέλη!!! Ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ηρέμησες από όλα αυτά που είχες μέσα σου όλον αυτόν τον καιρό!!! Με πάρα πολύ αγάπη, Μαρία Σ. Θεσσαλονίκη» γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα, όπου στο κάτω μέρος έχει και την ημερομηνία: 10/4/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive