Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ταχτσίδης: Δοξάζω τον Θεό που είμαι καλά! Εξιτήριο και για τον Φετφατζίδη από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Ταχτσίδης: Δοξάζω τον Θεό που είμαι καλά!

Εξιτήριο για τον Φετφατζίδη από το νοσοκομείο της ΒουδαπέστηςΟ Παναγιώτης Ταχτσίδης, που ενεπλάκη μαζί με τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βαγγέλη Μόρα στο τροχαίο δυστύχημα με το ταξί στην Βουδαπέστη ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το αεροπλάνο και ευχαρίστησε τον Θεό που είναι καλά στην υγεία του! «Καλημέρα. Για άλλη μία φορά δοξάζω τον ΘΕΟ και τον ευχαριστώ που είμαι ΚΑΛΑ στην υγεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, να είστε καλά. ΥΓΕΙΑ σε όλους!», έγραψε ο Έλληνας διεθνής.

Εξιτήριο για τον Φετφατζίδη από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης..

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος μετά τους Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη πήρε εξιτήριο, την Δευτέρα (30/03) από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι διεθνείς μας το πρωί της Δευτέρας (30/03) ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο συγκρούστηκε με  διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο ποδοσφαιριστής  της Κιέβο Βερόνα μετέβη στο ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, συνοδεία του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, Βαγγέλη Μαχαίρα.  
Ο Φετφατζίδης υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων (όλες αρνητικές) στο διάστημα της 12ωρης νοσηλείας του, ενώ οι γιατροί που τον παρακολούθησαν συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, Τάσο Τόκη, και ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του.
Ο Φετφατζίδης θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, ύστερα από άδεια που εξασφαλίστηκε σε επικοινωνία του Γιώργου Καραγκούνη με την Κιέβο Βερόνα, ενώ ο Μόρας και ο Ταχτσίδης θα επιστρέψουν στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive