Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απέδρασε, η Σταμάτη; την απέδρασαν, δε ξέρω... αυτό που ξέρω είναι, πώς πολύ καλά έκανε!!!



Τιμωρήθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό με τη στέρηση πάνω απ'όλα του παιδιού της, με τη σιωπή του ισχυρού συζύγου της που δεν ανοίγει το στόμα του να κατονομάσει συνεργούς του, πήγε φυλακή γιατί ΔΕΧΟΤΑΝ τα δώρα του άντρα που κοιμόταν μαζί της και γέννησε το παιδί του. Δηλαδή θά έπρεπε κατά την θεόκουφη και θεόστραβη θέμιδα να τον ρωτήσει που βρήκες τα λεφτά για το γάμο , τα δώρα, κ.λ.π. ή να τον καταγγείλει στην Εισαγγελία , στη Βουλή κ.λ.π. Όπως κάνουν (;) όλες οι γυναίκες των κλεφτών, λωποδυτών, καταχραστών, εμπόρων ναρκωτικών, λαθρεμπόρων. Με όλη αυτή τη παράνοια της δικαιοσύνης να χαϊδεύει γλυκά και τρυφερά τον Παπακωνσταντίνου...
ν'αφήνει το Γιωργάκη να κάνει κόμμα, να παίρνει σύνταξη πρωθυπουργού ο Σημίτης, να μη τιμωρούνται οι ένοχοι του Βατοπεδίου, να κυκλοφορεί το ζεύγος Παπαντωνίου ελεύθερο, να παραμένει στη θέση του ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ με τα ψεύτικα στοιχεία για το χρέος της Ελλάδας, και τόσες άλλες αδικίες που πνίγουν όλο το λαό!!! Καιρός είναι να βγάλει τις παρωπίδες η ελληνική δικαιοσύνη,και να κάνει σωστά και αμερόληπτα τη δουλειά της όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί και ... ολίγον ελεύθεροι.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive