Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Βενιζέλος: "Θα μπορούσε να έχει κλείσει η διαπραγμάτευση". Φυσικά, αν πήγαιναν όπως εσυ κι ο Αντωνάκης, στα τέσσερα & με κατεβασμένα σώβρακα

Θα μπορούσατε να έχετε κλείσει την διαπραγμάτευση αλλά δεν σας αφήνουν στο εσωτερικό σας, δήλωσε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση όσον αφορά το «κατεπείγον» αλλά και την συνταγματικότητα της ΠΝΠ, λέγοντας πως επιβάλλει εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό. «Υπάρχει στην πραγματικότητα εσωτερική στάση πληρωμών, το παραδέχθηκε εδώ μέσα ο ίδιος ο υπουργός», τόνισε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι «στεγνώνει η χώρα από ρευστότητα την πιο κρίσιμη ώρα της διαπραγμάτευσης κι εσείς λέτε ότι κάνετε ηρωική πράξη αντίστασης»...
Επίσης, επισήμανε ότι η χώρα παραπαίει εδώ και 3 μήνες. «Δεν θα μπορέσετε να καταλήξετε σε καμία απόφαση ευθύνης» είπε ρίχνοντας βολές για δημοψήφισμα κι υπενθυμίζοντας πως βάσει Συντάγματος δεν επιτρέπεται δημοψήφισμα για δημοσιονομικούς λόγους.

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση προς τον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας πως «ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε το νέο μνημόνιο χωρίς καν να ενημερώσει την βουλή» και τονίζοντας πως η κυβέρνηση τώρα εκλιπαρεί για να λάβει τις δόσεις από τους εταίρους. «Ποια ριζοσπαστική πρόταση υπέγραψε ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο ίδιος αναφερόμενος στο μεταναστευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive