Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ. Τα ΜΑΤ έξω από την πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών

Τα ΜΑΤ έξω από την πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών
Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης διμοιρίες των ΜΑΤ άνδρες και μοτοσικλέτες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί γύρω από το κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ, την ώρα που μέσα σε αυτό συνεχίζουν να βρίσκονται οι καταληψίες για 16η συνεχόμενη ημέρα. Ομάδες αντιεξουσιαστών νωρίτερα είχαν ανακοινώσει ότι προγραμματίζεται...
μοτοπορεία και η αστυνομία με την ισχυρή παρουσία της προσπαθεί να σταματήσει την εκδήλωση διαμαρτυρίας. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται μπροστά από τα προπύλαια του πανεπιστημίου, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κτίριο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα κλοιό που θα αποκλείσει τους καταληψίες. Η διοίκηση του ιδρύματος πιέζει σε κάθε τόνο την πολιτεία να παρέμβει και να δοθεί λύση στη συνεχιζόμενη κατάληψη, ενώ από χθες το βράδυ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχείρηση προσαγωγών και συλλήψεων όσων καταληψιών εξέρχονται από το κτίριο της πρυτανείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive