Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ποιο θα είναι το όνομα του νέου κόμματος των γνωστών-άγνωστων...???

PRODOSIA
Τη συγχώνευση των πολιτικών τους δυνάμεων αποφάσισαν μέσα στο σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού σε μια επεισοδιακή κοινή συνεδρίαση. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθούν τα σύμβολα και η ονομασία του νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις εκλογές που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τέλος Ιουνίου. Το όνομα του νέου κόμματος θα είναι ...
ΠΡΟ.ΔΟΣ.Ι.Α. (Πρόθυμα Δοσίλογα Ιταμά Ανθρωπάκια) και τα σύμβολα του θα είναι μια κίτρινη φλόγα, ένα πράσινο φύλλο και μια μπλε σταγόνα.
Το σύνθημα της ΠΡΟ.ΔΟΣ.ΙΑ. είναι Χρεοκρατία - Υποτέλεια - Εξάρτηση.
Επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης με υλικά από το παρελθόν, θα τεθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μια κίνηση που συμβολίζει τη συνέχεια του κράτους, των δανείων, της εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων, ενώ, ταυτόχρονα, προσθέτει το απαραίτητο κύρος στο νέο κόμμα.
Στη νέα αυτή προσπάθεια, θα δούμε να συμπυκνώνεται το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού των υπό συγχώνευση κομμάτων που μας ταλαιπώρησε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες -και μας έφερε σε αυτήν εδώ την τραγική κατάσταση που σήμερα βιώνουμε- και που συνεχίζει να υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων στη χώρα.
Η δημιουργία του νέου κόμματος δεν άφησε ασυγκίνητες τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.
Έτσι, στην αυριανή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, παρουσιάζεται δημοσκόπηση με πρόθεση ψήφου που δίνει στο νέο σχηματισμό προβάδισμα 2,4 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
(Αγαπητέ Jo Di, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία, ενώ πρέπει να δοκιμαστεί και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Εν τω μεταξύ, αν δεν είχε χρεοκοπήσει η χώρα αυτούς τους απατεώνες θα ψήφιζαν ακόμα για κυβέρνηση οι Έλληνες.)

1 σχόλιο:

  1. Με έκαναν οι τρεις εικονιζόμενοι να μην αγαπάω την πατρίδα μου, εδώ που γεννήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive